![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
a) musisz ich najpierw zaprosić do siebie, klikasz na simie któremu chcesz przekazać prawa i wybierasz opcję "Przekaż prawa własności"
b) chyba nie c) podobnie ja w punkcie A, nie trzeba aktu Edit : Sorry za wprowadzenie w błąd |
yomon, jedna żecz, klikasz na sima i "zaproponuj"--->"Przekasz prawa..."
Pisze bo sam nie mogłem znaleść tej opcji :D |
Czy istnieje mod czy sposób na to by podczas bycia fryzjerem nie trzeba było wybierać fryzur? Ładowanie choć jej krótkie jest dkla mnie meczące gdyż i tak nie korzystam z tej opcji.
|
Latawce robi się we Własnym Biznesie, tak? Jest jakiś sposób, żeby od razu zdobyć ich kilka, bez otwierania specjalnie po to własnej nieruchomości?
|
Po prostu kupujesz tą maszyne i każesz simowi z odpowiednią rangą je robić
|
Nigdy nie grałem we Własny Biznes, o jaką dokładnie rangę chodzi?
EDIT: A, już wiem. Dzięki. <3 |
Czy można jakoś sprawić aby klienci Ci którzy są niechętni byli chętni? Bo tracę gwiazdki jeśli ich zaczepiam i tracę jeśli nie zaczepiam
|
spróbuj zmienić sprzedawcę, który ich zagaduje. Najlepiej jeśli będzie miał dużo charyzmy i złota rangę sprzedawcy. Jak to nie pomoże, zawsze możesz zaprosić go "po godzinach" i zaprzyjaźnić ze swoimi simami, wtedy chyba nie powinien odrzucać jego oferty :)
|
Wie ktoś jak używać tego kierownika (Nie mogę przejrzeć prawie 90 stron, wybaczcie)
Zatrudniłem gościa i awansowałem na kierownika i klikam na niego i jest żeby zajął się sklepem i gdy chce isc do domu to mój sim zaczyna zamykać sklep. Co zrobić? |
Cytat:
Może spróbuj się z nim zaprzyjaźnić? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:24. |