![]()  | 

Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu! 

a) musisz ich najpierw zaprosić do siebie, klikasz na simie któremu chcesz przekazać prawa i wybierasz opcję "Przekaż prawa własności" 
	b) chyba nie c) podobnie ja w punkcie A, nie trzeba aktu Edit : Sorry za wprowadzenie w błąd  | 

yomon, jedna żecz, klikasz na sima i "zaproponuj"--->"Przekasz prawa..." 
	Pisze bo sam nie mogłem znaleść tej opcji :D  | 

Czy istnieje mod czy sposób na to by podczas bycia fryzjerem nie trzeba było wybierać fryzur? Ładowanie choć jej krótkie jest dkla mnie meczące gdyż i tak nie korzystam z tej opcji. 
	 | 

Latawce robi się we Własnym Biznesie, tak? Jest jakiś sposób, żeby od razu zdobyć ich kilka, bez otwierania specjalnie po to własnej nieruchomości? 
	 | 

Po prostu  kupujesz tą maszyne i każesz simowi z odpowiednią rangą je robić 
	 | 

Nigdy nie grałem we Własny Biznes, o jaką dokładnie rangę chodzi? 
	EDIT: A, już wiem. Dzięki. <3  | 

Czy można jakoś sprawić aby klienci Ci którzy są niechętni byli chętni? Bo tracę gwiazdki jeśli ich zaczepiam i tracę jeśli nie zaczepiam 
	 | 

spróbuj zmienić sprzedawcę, który ich zagaduje. Najlepiej jeśli będzie miał dużo charyzmy i złota rangę sprzedawcy. Jak to nie pomoże, zawsze możesz zaprosić go "po godzinach" i zaprzyjaźnić ze swoimi simami, wtedy chyba nie powinien odrzucać jego oferty :) 
	 | 

Wie ktoś jak używać tego kierownika (Nie mogę przejrzeć prawie 90 stron, wybaczcie) 
	Zatrudniłem gościa i awansowałem na kierownika i klikam na niego i jest żeby zajął się sklepem i gdy chce isc do domu to mój sim zaczyna zamykać sklep. Co zrobić?  | 

Cytat: 

Może spróbuj się z nim zaprzyjaźnić?  | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:59. |