TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Belle Rose (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56095)

Mroczny Pan Skromności 09.08.2011 18:41

Odp: Belle Rose

Cytat:

Napisał rudzielec
[...] tylko złą stronę swojej osobowości

TĘ, KUCHNIA JEGO MAĆ! xD

Wypatrzyłem też inne błędy, jednak jestem zbyt leniwy, żeby je wypisywać... Ale tego nigdy nie odpuszczę :D

Miałem czytać, kiedy dodasz zdjęcia, nie mogłem się oprzeć xD. Fucktycznie, trochę smętny, ale dało się czytać, zwłaszcza ze względu na duszenie Dantego :P. Btw, nieźle się uśmiałem, jak Marco zapomniał o padalcu i zaczął awanturę z Chrisem :D.
Ofc, czekam na konfrontację Li Mei vs. Chris [chociaż moim SKROMNYM zdaniem oni powinni należeć do innych kategorii wagowych].
Brak Colina i Alii... niedobrze. Obawiam się, że rozwiązanie wątku dopiero w ostatnim odcinku.

Tym razem wyszedł mi komentarz mało tfurczy, ale to wina długopisów :P.

Gold_Chocolate 09.08.2011 18:42

No,no,no ciekawie się robi. Super, że dowiedzieliśmy się czegoś o przeszłości Marco itd. Ale się cieszyłam jak czytałam tą akcje z Dante :D szkoda, że bez zdjęć,ale przeżyjemy ;).
Generalnie mi się podobało,zwłaszcza rozmowa Juri z Mei. :)
czekam na następny. :D wybacz taki chaotyczny i krótki komentarz ale jakoś nie umiem się zebrać na nic lepszego.

muffindance 09.08.2011 18:43

rudzielec nie ma za co. zawuwazywalm tez, ze nawet mi sie to podoba. :) (poprawianie bledow ;p) mam tak samo kiedy pisze, na drugi dzien dopiero sprawdzam tekst i az sie przerazam. wale przecinki gdzie sie da :D aha, i zaraz dostaniesz PW ode mnie :)
Lal, laal, LAAAAAAL - tak sie wyraze o tym odcinku :D No normalnie brak mi slow, jestem pos wrazeniem!
Niech chlopaki szybko dopadna Chrisa i Dantego... A pozniej Li Mei i Marco ♥ awww! :3 XD

bubel-96 09.08.2011 19:47

Za dużo to się w odcinku nie dzieje :P Ale i tak się wszystkim podoba :P
Hmm.. nie umiem napisać nic konstruktywnego, podoba mi się (a to niezwykłe :D) i czekam na kolejny. Później napiszę coś więcej :P.

Ana021 10.08.2011 13:05

[QUOTE=bubel-96;1430455]Za dużo to się w odcinku nie dzieje :P Ale i tak się wszystkim podoba :P
Co racja to racja;)
Mam nadzieję,że wkleisz niedługo zdjęcia,bo jakoś tak dziwnie mi się czytało bez nich.No i że kolejny odcinek już niedługo:)

Silver 11.08.2011 20:09

Cytat:

Napisał Libby (Post 1430411)
I jeszcze... Jak mógł patrzeć w zielone źrenice :P?

Haha :D Gdyby nie ty to nie zwróciłabym na to uwagi. :P

"akcja z Dante, dedykowana Libby xD"
Już się przestraszyłam, że zafundujesz mu betonowe buciki :D

Do rzeczy. Odcinek tak jak pisałaś wcześniej nie zachwyca zwrotami akcji, ale jest długi i to się liczy :D przynajmniej ja jestem zadowolona z tego faktu :)
Co do treści to nie pomyślałabym, że Marco tak szybko zmieni się emocjonalnie... Hmm to chyba nie na porządku dziennym żeby z dania na dzień zrobił się "zimny" uczuciowo :| mniejsza o to :P
Ciekawi mnie jak będzie wyglądać spotkanie Chrisa i Mei... o ile do takiego dojdzie. XD
Mam przeczucie, że jak Max pójdzie po te plany domów to coś go "trafi" :P ale to tylko takie podejrzenia...Kto wie czego się spodziewać po Dantym :)
Łatwo było się domyśleć o co się Marco z Chrisem pokłócili. Za bardzo to przewidywalne no ale przecież Juri nie wiedział o tych szczegółach więc wybaczam :)

No to chyba nie pozostało mi nic innego jak tylko życzyć weny noi domagać się szybkiej wstawki następnego odcinka :rolleyes:

rudzielec 12.08.2011 15:48

Cytat:

Dziękuję za dedykacje :)!

nie ma za co, wiedziałam że Ci sie spodoba :D

Cytat:

No, Juri nieźle kombinuje :). Sam doszedł, kto jest porywaczem. Holmes nam rośnie :D.

haha no tak :P

Cytat:

A gdzie Colin i Alia :P?

nie ma :D
Cytat:

Nadal jestem ciekawa konfrontacji Mei z Chrisem :).

konfrontacja już niedługo :>
Cytat:

Ciekawe anegdotki o Marco :).

wybrałam te najbardziej warte uwagi :P

Cytat:

Napisał chrupek (Post 1430423)
Miałem czytać, kiedy dodasz zdjęcia, nie mogłem się oprzeć xD.

haha wiedziałam :D

Cytat:

Fucktycznie, trochę smętny, ale dało się czytać, zwłaszcza ze względu na duszenie Dantego :P. Btw, nieźle się uśmiałem, jak Marco zapomniał o padalcu i zaczął awanturę z Chrisem :D.

no przecież mówiłam, że odcinek jest smętny :P
Marco nie zapomniał o Lambercie, ale powiedzmy, że tak to miało wyglądać :D

Cytat:

Ofc, czekam na konfrontację Li Mei vs. Chris [chociaż moim SKROMNYM zdaniem oni powinni należeć do innych kategorii wagowych].

a dokładnie co masz na myśli? :>
Cytat:

Brak Colina i Alii... niedobrze. Obawiam się, że rozwiązanie wątku dopiero w ostatnim odcinku.

nieeee rozwiązanie wątku, już w następnym odcinku ;)

Cytat:

Napisał Gold_Chocolate (Post 1430425)
Ale się cieszyłam jak czytałam tą akcje z Dante :D

hah, czułam że się spodoba ;)
Cytat:

Napisał Gold_Chocolate (Post 1430425)
Generalnie mi się podobało,zwłaszcza rozmowa Juri z Mei. :)

ale i tak odcinek smętny :P

Cytat:

Napisał muffindance (Post 1430426)
Niech chlopaki szybko dopadna Chrisa i Dantego... A pozniej Li Mei i Marco ♥ awww! :3 XD

spotkanie Mei i Marco, już niedługo ;)

Cytat:

Napisał bubel-96 (Post 1430455)
Za dużo to się w odcinku nie dzieje :P Ale i tak się wszystkim podoba :P

niestety, nie zawsze może się coś dziać :D

Cytat:

Napisał Ana021 (Post 1430795)
Mam nadzieję,że wkleisz niedługo zdjęcia,bo jakoś tak dziwnie mi się czytało bez nich.No i że kolejny odcinek już niedługo:)

foty już są ;)
kolejny odcinek, za jeszcze kilka komentarzy :D

Cytat:

Napisał Silver (Post 1431797)
"akcja z Dante, dedykowana Libby xD"
Już się przestraszyłam, że zafundujesz mu betonowe buciki :D

nieeee, Dante nie zasłużył na betonowe buciki :D

Cytat:

Co do treści to nie pomyślałabym, że Marco tak szybko zmieni się emocjonalnie... Hmm to chyba nie na porządku dziennym żeby z dania na dzień zrobił się "zimny" uczuciowo :| mniejsza o to :P

no właśnie, dobrze, że zwróciłaś na to uwagę :)
bo to jest właśnie słaby punkt Marco, rozchwianie nastrojów, ale zauważ, że dosyć długo już nie widział Mei, więc nie ma się z jednej strony co dziwić ;)
Cytat:

Ciekawi mnie jak będzie wyglądać spotkanie Chrisa i Mei... o ile do takiego dojdzie. XD

dojdzie :> obiecuję, że to spotkanie będzie mrozić krew w żyłach :D
Cytat:

Mam przeczucie, że jak Max pójdzie po te plany domów to coś go "trafi" :P ale to tylko takie podejrzenia...Kto wie czego się spodziewać po Dantym :)

nie trafi go nic :P nie tym razem :D
Cytat:

Łatwo było się domyśleć o co się Marco z Chrisem pokłócili. Za bardzo to przewidywalne no ale przecież Juri nie wiedział o tych szczegółach więc wybaczam :)

no właśnie! ;)

no i chciałam od siebie dodać, że dodałam już zdjęcia, więc zapraszam wszystkich wyczekujących na foty, do czytania :D

Shannon 12.08.2011 16:16

pierwsza myśl; Chris to brzydal ;c
łała, ja chcę więcej <3 dużo więcej <3 jak skończysz pisać to FS to chyba umrę z rozpaczy ;c jestem cholernie ciekawa jak opiszesz zajście Li Mei z Chrisem i w ogóle Alia z Collinem są tacy kochani <3

a teraz ciekawostka, bo śniło mi się, że czytam twoje FS i wszyscy po tobie jadą, bo Li Mei urodziła chłopca i nazwała go Dante >D

Searle 12.08.2011 16:18

Specjalnie czekałam na te foty, by przeczytać, ale sama wiesz, że jesteś sobie winna, a nie, sorry, to Libby jest wszystkiemu winna, że nie możesz się skupić :)

Zdjęcia świetne. To zbliżenie twarzy Jurego bardzo mi się podoba :) No i był Maxiu :D

Eh... ten Marco, mógł śmiało udusić blondasa. Co on taki dobroduszny?
Również nie mogę się doczekać spotkania Li z Chrisem.

Cytat:

Napisał Silver
Mam przeczucie, że jak Max pójdzie po te plany domów to coś go "trafi" ale to tylko takie podejrzenia...Kto wie czego się spodziewać po Dantym

Cytat:

Napisał rudzielec
nie trafi go nic nie tym razem

Jak to 'tym razem'? Obiecałaś! :((

No właśnie skądś go kojarzę, ale nic mi nie świta. - jakoś sama sobie zaprzeczyłaś w tym zdaniu :)

I skup się dziewczyno! :P Czekamy na następny :)

muffindance 12.08.2011 16:18

No to ja skomentuje fotki :D XD
http://i927.photobucket.com/albums/a...ostory/2-3.jpg - to bylo powalajace, zasluzyl na to XD
http://i927.photobucket.com/albums/a...ostory/6-4.jpg - to tez jest swietne, takie klimatyczne :rolleyes:
http://i927.photobucket.com/albums/a...tostory/11.jpg - Juri zaczyna mi sie coraz bardziej podobac... XD :rolleyes: Prawie tak samo jak Colin! :D

Cytat:

Napisał Shannon (Post 1432447)
a teraz ciekawostka, bo śniło mi się, że czytam twoje FS i wszyscy po tobie jadą, bo Li Mei urodziła chłopca i nazwała go Dante >D

To byloby okropne! ;C

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:03.