TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60436)

Chloé 04.01.2012 14:40

Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi.

Owłosienie ciała można dodać w trybie tworzenia Sima (dochodzi kategoria w dziale włosów i brwi) albo edytując w CASie za pomoca kodu w przypadku istniejących Simów. Owłosienie dotyczy tylko facetów na torsie, brzuchu, plecach, rekach, nogach a potem jeździsz na depilację do SPA jak się znudzi.
Możesz też zrobić operację palstyczną w szpitalu i tam dodać owłosienie.

@down w lusterku to nie wiedziałam :P fajnie że się da. W sumie to logiczne bo jest w tej samej kategorii co włosy i brwi, jakoś na to nie wpadłam :P

Björk 04.01.2012 15:57

I po prostu w lusterku ;P

Ale podoba mi się wymyślanie trudnych sposobów :D

Ashley 08.01.2012 13:34

Jeżeli był poruszany ten temat to sorry. Nie mogę postawić w mieście (gram w Sunset Valley) tego nowego parku rodzinnego który dochodzi w pokoleniach. Mimo że postawiam pustą parcelę większą od parku (np. 40x40) to i tak się nie da...

Rosemarie 08.01.2012 13:58

A ustawiasz odpowiedni rodzaj parceli? W tym przypadku chyba jest to "duży park" o ile dobrze pamiętam.

Ashley 08.01.2012 19:32

Ten park wymaga 30x40, ja dałam 40x40, a nawet 50x50 i dalej to samo, nie da się..

Björk 08.01.2012 19:34

Ale chodzi o to, by ustawić typ parceli na "DUŻY PARK", tak jak np można ustawić parcelę jako klub, albo plażę ;)

Ashley 09.01.2012 05:34

Aaa, dobra już wiem. Tak, jednak tego nie zrobiłam xD Dzieki

ultraviolence 16.03.2012 21:36

Nie mam pewności czy takie pytanie już nie padło, ale nie mam siły przeglądać 87-miu stron, chyba sami rozumiecie :D

Co z tym kryzysem wieku średniego? Ostatnio moja simka stała się dorosłą i dopadła ją ta przykra "przypadłość"... Po najechaniu na nastrójnik powiązany z tym wydarzeniem, tekst mówi o spełnianiu pragnień kryzysu wieku średniego. Próbowałam spełniać zwyczajne pragnienia, ale to nie działa - licznik wciąż wskazuje liczbę 0. Pomożecie? :D

Chloé 20.03.2012 12:02

To muszą być chyba pragnienia na specjalnym czerwonym(?) tle by się to zaliczało, tak samo jak nastolatki w czasie wahań nastroju mają pasiaste różowe tło dla niektórych pragnień pojawiających się w tym okresie.

ultraviolence 20.03.2012 16:58

Cytat:

Napisał Bindi (Post 1514584)
To muszą być chyba pragnienia na specjalnym czerwonym(?) tle by się to zaliczało, tak samo jak nastolatki w czasie wahań nastroju mają pasiaste różowe tło dla niektórych pragnień pojawiających się w tym okresie.

Tylko właśnie, że nic się takiego nie pojawia... :| Jeśli chodzi o buntownicze pragnienia nastolatków, gra działa bez zarzutu.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:09.