![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
Mam pytanie jeśli takie już było to sorki.Moja siostra ma rodzinę, którą bardzo lubi .Ja wysłałam kilka simów na studia i.. przypadkiem je usunełam . Moja siostra jest zdenerwowana ,bo bardzo lubiła jedną simkę z jej rodziny .Co zrobić żeby wróciła do domu ??
|
Usunęłaś.?
Czyli nie ma ich w otoczeniu studiowym.? Jeśli są w tym otoczeniu to po prostu przenieś ich. |
Daagi, watpie aby tak bylo.
Niestety, jesli ich usunelas juz nie wróca... :( |
właśnie chodzi o to że nie ma ;(
|
To niestety nie pomogę.
Dziwne, może tak jak mówi Alisha, usunęłaś. |
Mam pewien problem, otóż stworzyłam studentkę [Uniwersytet z Miłowa]. Ona zaszła w ciążę i urodziła czworaczki [wiadomo, nie sama z siebie]. Wszystko było w porządku, dopóki, jedno z jej dzieci, nie wyrosło z wieku niemowlęcego i nie przeistoczyło się w małe dziecko... Problem w tym, że owo dziecko nie ma w swoich wspomnieniach zaznaczonego faktu, rozpoczęcia nowego etapu życia! Czy może to jakoś negatywnie odbić się na jego dalszej egzystencji? Dodam, iż osoby z jego otoczenia, również nie posiadają w swoich wspomnieniach wzmianki o zmianie wieku u tego malucha.
http://img21.imageshack.us/img21/8799/problemc.th.jpg |
Odpowiedź wydaje się taka prosta ;)
Cytat:
A widzę, że Ty przynajmniej masz dwa. Na pocieszenie pozostaje fakt, że brak tego wspomnienia niewiele zmienia. Chociaż masz Czas Wolny, to dziecku mogło nie dodać punktów aspiracji drugorzędnej. |
Jeszcze nie mam dodatku na studiach więc dlatego takie dziwne pytania: Czy jeśli gra się studentem, to jego rodzina się starzeje? A jeśli gra się jego rodziną, to studenta w domu nie ma, prawda? To czy może zdarzyć się taka sytuacja, że rodzina już umrze a student dalej będzie młody, jeśli rzadziej się nim gra?
|
Jest dokładnie tak jak opisujesz :)
W czasie gdy sim studiuje jego rodzina "stoi" w miejscu. Czyli nie starzeje się, nie zarabia itd. W czasie gdy grasz rodziną - student jest "zawieszony" :) Rodzina może umrzeć, a student pozostanie studentem. To jest tak, że grasz na totalnie innej parceli i w innym otoczeniu. Ale możesz zapraszać studentem rodziców np na obiadki i takie tam. |
Bardzo prosze o pomoc,ani razu nie widziałam jeszcze ludzi z garniturkiem z lama a bardzo chciałabym byc w TS .Moze trzeba gdzies pojsc i tam sa oni a moze jakis kod??? prosze o pomoc!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:04. |