![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
nowy dodatek! Bomba! :D
The sims 3 to moja pierwsza gra z tej serii, jedynke i dwójke widziałam zwykle przelotnie u kogoś i nie wiedziałam,że dodatki są takie super i tak urozmaicają gre! Ostatnio kupiłam Kariere i to był SZOK! :D Ale mam pytanko do Was... W tym całym Twinbrook było takie osiedle, gdzie była jedna wolna parcela pod dom, postawiłam sobie chate i ucieszyłam się, że moje simy będą miały tylu sąsiadów, już pierwszego dnia większość poznałam, byli tam między innymi Dobro i Zło, mieszkali zaraz obok...Potem moje simy skupiły się na swoich karierach i jak po tygodniu mieli wolne to chcieli odwiedzić sąsiadów, ale... wszystkie domy wokół były PUSTE! Czy to możliwe, żeby wszystkie rodziny się wyprowadziły tak nagle? A może w tym Twinbrook ludzie znikają, co? Wiecie o co kaman? |
Może się zwyczajnie przeprowadzili.
|
A może poprostu ich wtedy w domu nie było?
|
halo, tu http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991 jest temat z pytaniami, trzymajmy sie tego. tu odbywaja sie dyskusje na temat dodatku.
|
Chciałabym wypowiedzieć się na temat robotów w tym dodatku. Nie podobają mi się. Ostatnio moja simka stworzyła jednego. Jakoś tak dziwnie chodzą i mają takie jakieś 'chełmy' na głowach.
Bardziej podobały mi się te z '2' - były takie jakieś sympatyczne :) |
Searle- Stworzyłaś dziewczynę czy chłopaka? Pamiętam że kiedy moja simka stworzyła robota- dziewczynę to ona miała chełm na głowie.
|
jak zostać lekarzem???
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Czyli 'mężczyźni' nie mają tych 'chełmów'? |
szybkie pytanie - czy jak zainstaluję najpierw Karierę,a potem Podróże,to to będzie jakiś problem?
I gra się będzie włączać z Kariery? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:13. |