![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
agnet8 miałaś jakieś może rzeczy pobrane z neta? czasami tak się dzieje jak ma się wadliwy plik
|
Cytat:
|
Przepisy.
Cześć, mam problem, ponieważ ściągnęłam mod na umiejętności, ten z książkami które się kupuje w księgarni i ma od razu 10 poziom. wszystko było ok, potem musiałam niestety przeinstalować grę. od tego się wszystko zaczęło- moja simka zna tylko przepisy, które nie wymagają poziomu umiejętności! myślałam, że to przez ten mod, więc pobrałam inny- ale jest tak samo. przepisów z księgarni też nie chce się uczyć. ma ktoś pomysł, co z tym zrobić?:)
|
Przepraszam, że Was męczę, ale nie wierzę, że nikt nie umie usunąć sims3packów z gry. :]
http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=830 |
Chyba najlepszym rozwiazaniem będzie reinstalka...
|
W sumie też tak uważam, ale szkoda mi czasu. :P Ale nie wiem... Może teraz święta to będzie mi się chciało. Ale pytam, bo może jest jakiś inny sposób. :(
|
Musisz mieć coś nie tak, jakiegoś moda, czy nieoficjalny dodatek, który wszystko psuje. Spróbuj skasować wszystko z The Sims 3 (moje Dokumenty), i nie oddawać swoich rzeczy do gry, po prostu zacznij nową grę i graj ze dwa dni. A co do usuwania dodatków sims3pack, to chyba wszyscy wiedzą, że gra je instaluje do katalogu DCCache... Pozbywasz się tego folderu, nie masz dodatków Sims3Pack w grze. Dla pewności usuń też DCBackup.
|
Dobra poker face. Ja tam gram pierwszy raz w życiu z dodatkami, więc jako jedyna nie wiem. :>
No właśnie teraz nie mam żadnych dodatków w moich dokumentach. :/ Przedwczoraj zaczęłam nową grę, a wczoraj już nie mogłam w nią wejść. :\ |
kochani, potrzebuję szybkiej odpowiedzi na pewnie głupie i oczywiste pytanie, ale muszę się upewnić :) czy jeśli chcę odinstalować jeden dodatek (jakoś zapragnęłam pozbyć się Kariery i chyba Wymarzonych Podróży) to mogę to zrobić tak po prostu czy muszę wywalić wszystko i wgrać od początku tylko to co chcę? jestem prawie pewna że muszę się pozbyć wszystkiego ale zostawiam sobie promyczek nadziei i pytam ;)
|
Trzeba pewnie będzie pozbyć się niektórych savów, ale i to niekoniecznie, natomiast wystarczy odinsalować jeden dodatek :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:11. |