TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

malinka215 22.04.2011 09:22

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Ktoś na jakimś forum się wypowiadał, że w pokoleniach dojdzie karmienie piersią, podobno w średniowieczu jest. Pasowało by to do tematyki pokoleń, ale wątpię żeby coś takiego doszło.

Mogliby dodać do pokoleń grę w karty.

hellraiser 22.04.2011 10:19

Cytat:

Napisał KathySelden (Post 1391493)
Ciekawe, czy np. wspomnienia będą w łatce, czy trzeba będzie mieć dodatek? Choć ja sądzę, że to drugie.

Gdzieś było napisane, że w łatce dodadzą właśnie wspomnienia, nowy suwak owłosienia i coś jeszcze. :)

AiK*_* 22.04.2011 10:55

oby ten dodatek nie był taki zabugowany jak PZ.
PS: owłosienie jest BŁEEE

neville 22.04.2011 11:34

No prawda , to najgrubsze owłosienie wygląda okropnie , ale te lżejsze jako-tako , nie chcę ściągac skórek z neta , żeby mi się komp znów zawiesił , będę używał tych włosów .

Ja musze zrobic Macha z ta koszulą z PZ , tą z tym dekoltem ogromnym :D

suomii 22.04.2011 14:08

oja***ie . :D nie mogę się doczekać tego dodatku, chociaż znając życie znowu będę miała jakieś problemy z grą ;/ albo za mało miejsca na dysku , albo grafika za słaba...
a jeśli chodzi o podgląd wspomnień, to tak się cieszę, bo brakowało mi wspomnień z dwójki ;> chociaż myślę, że może to być coś innego niż w 2

Analisse 22.04.2011 15:15

Cytat:

Napisał AiK*_* (Post 1391532)
oby ten dodatek nie był taki zabugowany jak PZ.

hmmm, ja żadnych bugów jeszcze nie widziałam w PZ.

Nawet ciekawie te wspomnienia wyglądają.
Już nie moge sie doczekać dodatku, miejsca na dysku jest, wszystkie inne wymagania są... tylko czekać teraz do czerwca.
Będe musiała zachować wypłate z maja żeby odrazu w dniu premiery kupić bo się pewnie nie doczekam.

miłośniczka zwierząt 22.04.2011 15:20

ja sceptycznie podchodzę do tego dodatku jak już zapoznam się z opiniami po premierze to wtedy się zastanowię nad jego kupnem. Dodatek zapowiada się ciekawie ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.

Aya de Chat 22.04.2011 15:55

hahaha zgony po wieczorze kawalerskim - mistrzostwo świata :D

hellraiser 22.04.2011 16:24

Cytat:

Napisał Analisse (Post 1391619)
hmmm, ja żadnych bugów jeszcze nie widziałam w PZ.

To masz cholerne szczęście, bo u mnie na przykład jest ich mnóstwo ;)

Właśnie - wieczory kawalerskie/panieńskie też mogą być ciekawe. Tak jakoś się o nich zapomniało ostatnio. Na pewno urozmaicą one życie Simom.

miłośniczka zwierząt 22.04.2011 16:40

no z pewnością urozmaicą życie simom ;). Ja tam mam nadzieję że dodatek pokolenia będzie lepiej zrobiony niż dotychczasowe dodatki możliwe że będzie mniej błędów . Jak na razie to najbardziej z informacji o dodatku podoba mi się informacja o wspomnieniach i o tych ustawieniach długości wieku simów w każdym etapie to mi się szczególnie podoba. No i pomysł z wieczorami kawalerskimi/panieńskimi też mi się podoba.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:27.