![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Ktoś na jakimś forum się wypowiadał, że w pokoleniach dojdzie karmienie piersią, podobno w średniowieczu jest. Pasowało by to do tematyki pokoleń, ale wątpię żeby coś takiego doszło.
Mogliby dodać do pokoleń grę w karty. |
Cytat:
|
oby ten dodatek nie był taki zabugowany jak PZ.
PS: owłosienie jest BŁEEE |
No prawda , to najgrubsze owłosienie wygląda okropnie , ale te lżejsze jako-tako , nie chcę ściągac skórek z neta , żeby mi się komp znów zawiesił , będę używał tych włosów .
Ja musze zrobic Macha z ta koszulą z PZ , tą z tym dekoltem ogromnym :D |
oja***ie . :D nie mogę się doczekać tego dodatku, chociaż znając życie znowu będę miała jakieś problemy z grą ;/ albo za mało miejsca na dysku , albo grafika za słaba...
a jeśli chodzi o podgląd wspomnień, to tak się cieszę, bo brakowało mi wspomnień z dwójki ;> chociaż myślę, że może to być coś innego niż w 2 |
Cytat:
Nawet ciekawie te wspomnienia wyglądają. Już nie moge sie doczekać dodatku, miejsca na dysku jest, wszystkie inne wymagania są... tylko czekać teraz do czerwca. Będe musiała zachować wypłate z maja żeby odrazu w dniu premiery kupić bo się pewnie nie doczekam. |
ja sceptycznie podchodzę do tego dodatku jak już zapoznam się z opiniami po premierze to wtedy się zastanowię nad jego kupnem. Dodatek zapowiada się ciekawie ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.
|
hahaha zgony po wieczorze kawalerskim - mistrzostwo świata :D
|
Cytat:
Właśnie - wieczory kawalerskie/panieńskie też mogą być ciekawe. Tak jakoś się o nich zapomniało ostatnio. Na pewno urozmaicą one życie Simom. |
no z pewnością urozmaicą życie simom ;). Ja tam mam nadzieję że dodatek pokolenia będzie lepiej zrobiony niż dotychczasowe dodatki możliwe że będzie mniej błędów . Jak na razie to najbardziej z informacji o dodatku podoba mi się informacja o wspomnieniach i o tych ustawieniach długości wieku simów w każdym etapie to mi się szczególnie podoba. No i pomysł z wieczorami kawalerskimi/panieńskimi też mi się podoba.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:27. |