![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Meryam mnie przekonujesz - zresztą brałam pod uwagę Twoje zestawienia, jak typowałam osoby z mafii. Ale dla swiętego spokoju powiem, że nie jestem też Catanim ani lekarzem.
|
Powinniśmy się zastanowić nad wszystkim bo wybijemy się sami w zastraszającym tempie. Wg. mnie najbardziej prawdopodobnym mafiosom może być Charionette. Obierzmy jakąś taktykę ludzie. Mówicie że to nie ona bo przecież była ostatnio. Przypadki chodzą po ludziach a myślę że Libby chciała być fair i dać wszystkim co się zgłosili szansę i losowała bez wykluczeń.
|
W sumie masz rację. Zdażają się dziwne rzeczy i Cherrie mogła znów trafić do mafii. Ale jakoś mie chce mi się w ro wierzyć. Jako, że moje domyśle nia prawie zawsze są mylne to raczej jestem skłonny pójść za głosem ludu.
|
a co sadzicie o dianie? Pytam, bo wczoraj wieczorem pare osob ja typowalo. Co do ccharr to sam nie wiem, moglo jej sie 'pofarcic' ponownie.
|
Taka trochę cicha woda, nie wiem właśnie co o niej sądzić
|
jak dla mnie nie ma sensu patrzec na to ile się ktos udziela i czy obserwuje temat, bo ja np. wolę poczytać i zasugerować się wami. bo po prostu nie mam się jak wstrzelić z opinią miedzy was :| tak samo miałam w poprzedniej edycji [z resztą nie tylko ja]
|
apo, no to w jaki sposob mamy typowacc? Na podstawie czego? Mafia na 70% sie nie wyroznia, bo takie cele sa najlatwiejsze.
|
Na dobrą sprawę to w tym momencie pewnie prawie połowa graczy jest podejrzana. Musimy wybrać jednego z nich, ale jak?
Bierzemy kogoś pierwszego lepszego (najbardziej prawdopodobnego) czy strzelamy? |
Najprawdopodobniejszego sprawcę. Ja jestem za Charionette, a wy?
|
najczesciej pada charr, gin oraz diana (wczoraj)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:26. |