|  | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Zapytam jeszcze raz - macie jakieś inne pomysły na ofiarę ? | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Może kogoś, kto ciągle obserwuje co się tu dzieje, ale nic nie pisze? Fajnie tak patrzeć jak strzelamy na oślep i wymyślamy kolejne teorie spiskowe, więc po co się mieszać :D | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III haha jestem tego samego zdania co kedzia tylko nie chcialam mowic bo od razu bym sie podsunela mafii jako kolejna ofiara zabojstwa. :D  powiem tak- glosujcie teraz na kogo chcecie ale patrzcie potem na wyniki glosowania ;) | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Ktoś paczy i nic nie pisze ;3 | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Już chyba wiem o kogo wam chodzi, ale coś mi mówi, że ta osoba jest niewinna. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III O Ktosia znakiznaki E : ja spadam na jakąś godzinkę | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III z tej listy na początku tematu to ja celowalbym w te osoby które coś piszą, ale mało czyli krewetka, Ktoś, Diana, Laselight, wieloryb lub Helena.  Myślę, że do tych osób możemy ograniczyć poszukiwania. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia III alphe, ja w mafii nie jestem, albo jestem i nic o tym mi nie wiadomo. ja nie mam tak dużo czasu, żeby być no-lfe, mam przecież jeszcze szkołę na głowie :P Ale okej, trafiaj, ale ten głos będzie stracony na 100% | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:30. |