![]() |
nie wiem czy piszę w odpowiednim temacie, ale dobra... jest już patch na głos w karaoke . można go pobrać ze strony http://shaklin.sh.funpic.org/modules...wcat.php?cid=9
nazywa się karaoke fix. polecam bo simowie naprawdę zabawnie śpiewają :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
taka ciekawostka
Zazwyczaj jestem dość upie.... tzn. mecząca. Nie mieściło mi się w głowie że oryginalna gra z błędem w kodzie jest sprzedawana bez żadnej wzmianki na opakowaniu badź w książeczce o tym że nalezy wpisać "z" dowiedziałam się z forum. Jednak obawiałam się że może coś nie tak z tą grą bo ten kod dość dziwnie wygladał.Napisałam więc do Centrum Pomocy Technicznej
Electronic Arts Polska. Oto odpowiedź może i dość krótka ale zwięzła i w dodatku nadeszła tego samego dnia:) Witam Nie mozna mowic tutaj o bledzie drukarskim. Jest to po prostu kwestia czcionki, jakiej uzyto przy drukowaniu kluczy. W niektorych czcionkach litera "z" jest przekreslona w srodku, tak samo jak np litera "o". W krajach zachodnich jednakze nie obowiazuja polskie znaki typu ż, ź, ó, ć, ś, tak wiec wszelkie te przekreslenia nie maja tam najmniejszego znaczenia. A jako ze klucze drukowane byly na zachodzie, nikomu tam nawet do glowy nie przyszlo, ze w naszym kraju moga byc one mylnie odczytane. Swoją drogą byłoby miło gdyby troszke o nas podbali - Polska to wielki fanclub simsów :D |
Teraz ja się wkurze wszystko jest ok tylko kod seryjny nie wchodzi może mi ktoś podać go na PM może nie wiem co jest ;( ;(
|
|
według mnie dodatek Nocne życie jest świetny i ciekawy :P :P (o niebo ciekawszy od Na studiach). Podobno następny ma się nazywać życie biznesu czy coś takiego. Wiecie coś na ten temat??
|
Cytat:
Zapraszam tutaj... :D |
yyyy...Rendy każda płytka ma inny kod seryjny.
|
Ehh... Muszę się tutaj wyrzyć mimo wszystko :P Mogli zrobić coś z tą czcionką... Jak ja się zdenerwowałem kiedy od nie wchodził... Miałem tak ze Zwierzakami... I nie chciałbym tego powtarzać... No, ale ja jak zawsze (:P) zachowałem trzeźwy umysł :P I się domyśliłem :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:45. |