![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
1. Przeczytaj na stronie z dodatkami czy wieszak jest kompatybilny z WB. Jeśli tak będzie działać' jeśli nie - nie będą kupować.
2. Raczej trzeba, ale zaraz sprawdzę w grze. E : tak, trzeba oznaczyć wieszaki jako "na sprzedaż" |
@up: dzięki :)
Mam jeszcze jedno małe pytanko - czy można wykupić hotel i go prowadzić ? |
Hotelu nie da się prowadzić jako przedsiębiorstwo. Sprawdzałem to jakiś czas temu - po prostu się nie dało.
|
Cytat:
|
@up: to lipa :c Ale dzięki.
|
Hej jestem na tej stronie pierwszy raz i mam jedno pytanie z kąd wziąśc samochody i jak łączyc te schody do łączenia i sorki jestem cienka z ortografii więc nie narzekac
prosze tylko o odpowiedź mam własny biznes ale od początku nie wiem jak łączyc te gówniane schody :);)) chce prowadzic restauracje ale wszystcy ten bar omijają i idą do innego sklepu dla czego u mnie tak sie dzieje moja bóda ich nie zachęca ? :| @Kędziorek: Nie pisz posta pod postem. Od czegoś opcja 'edytuj' jest |
Te schody do łączenia służą do łączenia fundamentów z ziemą, by można było na nie wejść.
Jeśli omijają lokal to upewnij się, że resteuracja jest otwarta i, że masz stanowisko kierownika sali, stoły i specjalną kuchenkę dla kucharza |
Mam takie małe pytanko, pewnie tu już zadawane, ale naprawdę nie mam siły przeglądać 89 stron tematu, żeby znaleźć odpowiedź. Chodzi mi mianowicie o to, jak zlikwidować simom nieudany makijaż z twarzy? Mam na myśli ten zrobiony na krześle do stylizacji. Moja simka otworzyła salon kosmetyczny i oczywiście, wprawiając się na miastowych, narobiła kupę nieudanych makijaży. Problem jednak w tym, że nie potrafię ich teraz zlikwidować. W oknie zmiany wyglądu nie można go usunąć, nie ma tego w pełnym makijażu twarzy, ani w zwykłym. Robię tym simom teraz udane makijaże, są niby zachwyceni, ale te straszne maski widnieją im cały czas na twarzach! Jak to dziadostwo usunąć? :rant:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:30. |