![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Wypadało by zdjąć czapeczki mikołaja z tych tańczących simów na stronie głównej thesims.pl :)
|
Wygląd :/:/:/
|
Temat wyglądu był poruszany ze sto razy :> Na razie nic i nikt nie zapowiada zmian :>
|
zgadzam się z Gingersem . ;] na razie to nie ma sensu, z resztą mi tam obecny wygląd naprawdę odpowiada ;)
|
to nie można nająć po prostu kogoś innego? Nie wierzę w to, żeby trzymać ludzi, którzy tak perfidnie olewają forum, które mimo że stare i zaniedbane, ciągle jest największym simowym.
|
Cytat:
xyz |
hm.. jeśli simy.pl jest teraz większym forum, to szczerze przyznam, że bardziej warto siedzieć na tym ;)
|
byłam na forum simy.peel i uwierzcie mi,że tamto coś to jest bagno i jedno wielkie lizodupstwo.
"kochamy Tweety'ego,Heavenly itp.,sramy z radości kiedy cokolwiek napiszą i jesteśmy totalnymi noł-lajfami" ten syf jest największym forum tylko dlatego,że mają więcej ludzi w administracji i się bujają po polskim EA Games. |
s(ri)my.peel - Strona nie była nigdzie (żadne miejsce)
natomiast TheSims.pl była 1 w magazynie i na stronkach. |
W związku z żałobą ( po śmierci prezydenta - chyba będzie?)
Proponowałabym, żeby np. zrobić jakieś czarne tło. Albo chciaż, by cześć użytkowników miała ciemne, bardzo ciemne avy i sygny : ) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:31. |