![]() |
Odp: Uwagi dot. działania forum
Też jestem za! :D
Trochę mi szkoda, że już nie będę mogła poczytać o sobie (chyba, żeby mnie tam dołączyć jako podsumowanie tego, co zrobiłam przez te 2 lata), ale chętnie wypowiedziałabym się na temat pracy obecnej administracji :) I wbrew pozorom wnioski z takiej ankiety dużo zmieniają na lepsze - oczywiście o ile zarząd weźmie je sobie do serca. Mi to wyszło na dobre, bo spuściłam troszkę z tonu. Ale "moda żylety" i tak nie dostałam mimo najgorszego wyniku ;< |
Ja też.
W ekipie wiele się zmieniło, można było ocenić pracę obecnej administracji. Myślę, iż nowym moderatorom pomogłoby w pracy ocena użytkowników. |
o nie, moje notowania spadna :((
nie no tak serio, to spoko, tylko, ze Helena jest modem od niedawna, chyba szykuja sie jakies zmiany w skladzie i strukturze, wiec musicie z tym zaczekac. |
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53526
Może odświeżycie? :rolleyes: |
Pardon, pardon, ale chyba nie usunęliście FS "N jak NĘdza"? Toż to było jedno z lepszych "starych" FS, było ukończone...
uv: Zaraz przywrócę :> EDIT: Zrobione. |
Zawsze można przywrócić, bo rzadko kiedy usuwa się tematy całkowicie ;)
Cytat:
|
@ultraviolence - dzięki wielkie, to jedno z moich ulubionych FS <3
|
@up:
Spoko, trochę "namłodziłam" i pousuwałam wszystkie stare FS z 2005/2006 roku, a nie pomyślałam nawet, że niektóre z nich mogą mieć takich wiernych czytelników :D Gdyby się ktoś pytał - przywróciłam wszystkie. A jak znajdę trochę czasu, to przeglądnę je dokładniej i wywalę tyko te, w których nie wyświetlają się zdjęcia. Liv, co do uzupełnienia rang, to nie orientuję się zbytnio kto i jakie rangi otrzymał (oprócz FA są też inne konkursy), więc nie będę robiła bałaganu. |
W starych jest zrobiony porządek, przynajmniej na rok macie spokój. Dopilnujcie nowych, bo jeszcze jakiś tydzień temu tematy, w których ostatni post był w listopadzie, były otwarte.
No to między innymi ja dostałam rangę w kwietniowym PMSW. Niedługo będą nowe z MTU. Zresztą, przecież każdy z organizatorów może się zająć uzupełnianiem rang ze swojego konkursu ;) Nie wymaga to zbyt dużo czasu do poświęcenia ani pamięci ;] |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:09. |