TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

stinkfist 13.06.2009 23:46

Odp: Pytania i odpowiedzi

jesli masz wlaczony postep historii to mogl sie wyprowadzic przeciez gdzies indziej/z miasta

Quenne 13.06.2009 23:50

Czy będzie mi chodziła gra po zainstalowaniu bez płytki?

pofyrt 14.06.2009 08:05

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 1036863)
Głupie pytanie trochę...u mnie zawsze są takie same, chyba że o czymś nie wiem :| Może że inne sa w dzień, a inne w nocy? Bo w dzień sa takie jakbt błękitne, a nocy szare...

Sorry że tak długo zajęło odpisanie ;)
Ja widziałem duchy czerwone, żółte, bodajże zielone...
Tylko, że to nie duchy moich simów, a te z cmentarza. Myślałem, że nasze simy po śmierci też mogą mieć inny kolor.

Chantelle 14.06.2009 09:41

Jest jakiś kod żeby simka zaszła w ciąże?

Levkoni 14.06.2009 10:28

Cytat:

Napisał cassant (Post 1045108)
yhy, dziedzicza.

kolejny problem: po zmianie aktywnej rodziny zaginal mi sim. nie ma go w tej rodzinie, jest w drzewie genealogicznym, ale nie ma go w kontaktach. nie, nie jest umarly. gdzie on moze byc?

Zła wiadomość - to jest bug gry, nic z tym nie zrobisz. Też tak miałem, potem stworzyłem "nową planszę" i jak na razie nie znikają mi rodziny. Dodam, że rodziny znikają tylko wtedy, jak stworzysz nową rodzinę i ją wprowadzisz. U mnie było tak tylko wtedy właśnie. Jednak polecam robić zapisy gry w kliku plikach, ja robię w 10 i wtedy jak zniknie mi rodzina mogę odnaleźć ostatni plik zapisu, w którym jeszcze ta rodzina była. :)

αγάπη 14.06.2009 10:54

Cytat:

Napisał Illusion. (Post 1045074)
Ok,
1. Jak rozdawać autografy.
2. Jak zgubić mięśnie jakie się przez przypadek
nabyło. xd

Mogę prosić o odpowiedź ?

Quenne 14.06.2009 10:57

Ponawiam pytanie :)

Madelaine 14.06.2009 10:59

Cytat:

Napisał Illusion. (Post 1045238)

Mogę prosić o odpowiedź ?

1. Autografy możesz rozdawać gdy masz określony poziom w karerze muzycznej. Ja byłam Gwiazdą rocka i mogłam rozdawać :) Gdy masz już określony poziom klikasz na teatr. Powinna być tam opcja rozdaj autografy ;).
2. Sorrka ale nie wiem jak zgubić mięśnie xd

UsBuzzer 14.06.2009 11:01

1. Jeśli zaś chodzi o karierę sportowca, to mój mógł rozdawać przed stadionem Lam, gdy był gwiazdą sportu. Wybrałem wtedy "Wstrzymaj sesję rozdawania autografów" (choć nie mam pojęcia, dlaczego pisze wstrzymaj :D). Wyglądało to tak, że przybiegało kilku simów, ja mogłem klikać na nich i wybierać "Daj autograf", czy coś takiego. Cały czas dochodził ktoś nowy, a sesja trwała 4 godziny ^^.

lilQ 14.06.2009 11:05

Ja mam pytanie odnośnie dziwnych postaci. Czy w The Sims 3 występuje zombie itd?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:46.