![]() |
Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi.
2. Z tego co ja odkryłam to nic szczególnego. Działają tak samo jak książki, które można kupić w księgarni- simka zdobywa swojego rodzaju "wiedzę". Ale i tak je lubię, bo są takie realistyczne =D
|
Moja simka miała kiedyś męża. Zmarł z powodu wieku gdy byla jeszcze w ciaży z ich najmłodszym synem, obecnie nastolatkiem. Postanowila znowu sie ozenić, niestety jest oskarżona o romansowanie i ma opcje przyznania się do zdrady oraz złą reputacje! Dlaczego? Jej maż iod dawna nie żyje!
|
Cytat:
2. Badania w szpitalu dają nastrójnik i spokojną głowę simce, że z dzieckiem wszystko w porządku. Omega, chyba chodziło Ci o badania do czytania w karierze medycznej? ;P Adamsims, sprawdź czy simka nie jest w kimś zauroczona, to wystarczy by stać się oszustem nawet bez zdradzania. |
1) często zdarzają Wam się bugi typu "dzieciak skończył szkołę A, ale ma dyplom ukończenia szkoły B"/dzieciak zniknął/pojawił się inny błąd?
2) czy nastolatek wysłany do szkoły z internatem również może zdobyć nagrody takie, jakie dostaje po ukończeniu szkoły publicznej, np. dla najpopularniejszego albo mającego największe szanse na podbicie świata? 3) chciałabym wiedzieć, jak to jest z tym zdobywaniem i traceniem cech. @edit: Cytat:
Cytat:
|
co do tych cech, to właśnie mój sim zdobył jak był w gimnazjum prywatnym śmigoła cechę 'arogant', nie wiem od czego to zależy o.O Ej to są jakieś badania? :O mi nigdy sie takie coś nie pojawiało, to w szpitalu?
|
Cytat:
|
Czy można mieć tylko jednego najlepszego przyjaciela na zawsze??
|
Można mieć ile się chce.
1.Wyciągnij WP z plecaka. 2.W Trybie kupowania wpisz kody: testingcheatsenabled true buydebug 3.kliknij z przyciśniętymi Ctrl i Shift na WP 4.wybierz duplikuj tyle razy , ile chcesz. |
Nie chodzi mi o wymarzonego przyjaciela, tylko nastolatki mają taką opcję: Zaproponuj bycie najlepszymi przyjaciółmi na zawsze..
|
Mi się wydaje, że tak, chociaż mogę się mylić. Moi simowie zawsze mieli mnóstwo przyjaciół ale tylko jednego "najlepszego przyjaciela na zawsze".
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:28. |