TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   <3 Rodzinki Eyvee <3 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63524)

ginsei 24.04.2013 08:46

Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

Będzie można gdzieś tego przystojniaka złapać i zaciągnąć na swój komputer? :D

Chwalisława 24.04.2013 10:53

Ja również na początku byłam zakochana w MV, ale było tam sporo rzeczy, które mi nie działały np. piec po pizzy.
Miasto piękne <3 No cóż, Trevor strasznie zmiękł przez Angelę, ale to dobrze :D
Dzieci są przepiękne. A James mrrr. Jeszcze tylko czekam, aż Cornelia podrośnie :D
No i ja również, nie pogardziłabym James'em w swojej grze ^-^

Doncellita 25.04.2013 07:37

James <3 Wyrósł na przystojnego młodzieńca :P
Przyłączam się do pytania ginsei ;)

anie_1981 25.04.2013 10:48

Podobają mi się zdjęcia, czym przerabiasz, żeby tak ładnie wyglądały? :)

Miscellaneous 25.04.2013 22:28

O matko, James jest niemożliwy. Podeślesz mi go? <'33 :'D
Podoba mi się nowe miasto Marville'ów - nie jest aż tak ponure jak Moonlight Falls, więc rozjaśniło atmosferę.

I podoba mi się tutejsza służba policji. :)

eyvee 30.04.2013 23:18

ech...masz ci los ;/ chcialam wprowadzic rodzine do nowego miasta - cudownego! bo monte vista mi sie zawiesil - usunelam bledne dodatki i skonczylo sie na tym, ze teraz w ogole nie chce mi sie gra odpalic. Probowalam reinstalki kilka razy, czystki, czysta gre bez niczego - nie dziala gra....nie wiem juz czy w ogole mi zadziala :( wiec jak narazie zawieszam losy rodzinki dopoty dopoki gra "laskawie" bedzie chciala dzialac normalnie....

Miscellaneous 01.05.2013 01:24

Omg, nie.
Jeśli gra nie zacznie działać, to ją dosłownie zatrzaskam.
Powodzenia z naprawieniem, i odzyskaniem Marville'ow - nie mogłam się doczekać odcinka. ♥

kasia55axe 22.05.2013 12:57

Nie mogę się doczekać. Lepiej niech działa!! ;)

eyvee 25.05.2013 22:34

Szczerze juz jakis czas temu gra zadzialala...no ale bez Marville'ow, ale z nowa rodzina. Jednak nie wiem czy nie zakonczyc wstawiania zdjec...nie wiem....moj len na "cokolwiek" siega zenitu ;/ nie mam ochoty na nic, gram, bo gram....nawet nie wiem czy ktos tu oglada zdjecia, zreszta uzytkownikow na forum coraz mniej i jak dla mnie forum jest "opustoszale". Uwielbiam robic zdjecia simom, jak rosna, starzeja sie - nawet dla samej siebie- ale ostatio sie wkurzylam i wszystko skasowalam...:( poradzccie cos.

M3Lcik 25.05.2013 22:53

Widzę, że dopadło Cię to samo co Anie :( Ja osobiście kocham Twoich Simów. Może fabuły Twoich historii są troszkę oklepane ( zauważyłam, że lubisz tworzyć bad boys'ów i sweet girls a potem wprowadzać przysłowie "Kto się czubi ten się lubie"). Jak dla mnie możesz wstawiać same zdjęcia rodzinek i krótkie opisy (może coś jak Liv u siebie w wątku?)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:50.