![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Moim zdaniem Diana jest niewinna, a to, że się nie udziela to żaden argument. Równie dobrze możnaby to powiedzieć o mnie, gdybym zaczął wchodzić na forum wieczorem na ok. 1 godzinę. Albo o Klavjör (nwm jak to się pisze).
|
Na tym etapie gry nasze podejrzenia sa w 50% oparte na czystym przypadku, dlatego na razie skupie sie analizowaniu postow kazdego uzytkownika. I nienwidze nic dziwnego w tym, aby mafia wypoeiadala sie na temat tego, kto jest w mafii. Moga orzeciez nam podpuszczac swinie i zmylki. Dlatego tez nie mozemy na tym polegac. W koncu dwie pierwsze osovy byly niewinne...
|
Masz rację Yuki, ale trzeba kogoś wyeliminować i dobrze jest kogoś kto wydaje się podejrzany.
|
No właśnie. Moim zdaniem w mafii jest co najmniej jedna osoba z udzielających się i co najmniej jedna z tych "szarych myszek". Coś czuję, że ukatrupimy mafię w tej edycji :chair:
|
w sumie Don masz rację. ale nie da się obstawić, ze wszyscy, ktorzy sie nie udzielają i tylko obserwuja są w mafii ;)
|
Myślę, że mimo wszystko mafii jest trudniej się udzielać, nawet gdyby podpuszczali świnie. Zawsze mogą się przez przypadek wygadać, dlatego lepiej siedzieć cicho.
Ja już mówiłam, dostosuję się do większości, chociaż jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie, to skłaniałabym się ku Charionette w tej chwili. |
Ja już sam nie wiem. Może Cherrie to jednak celny strzał :|
|
apo, no oczywiscie, ze sie nie da. Mozliwe, ze sa w mafii i tacy co czesto sie wypowiadaja, choc jest to ryzykowne. Ja na razie poczekam zobacze jak inni beda glosowac
|
Ja bym stawiał na Cherrie. Jeżeli to będzie pudło, kolejną podejrzaną będzie Bjork, która tak mocno na nią naciska.
|
Tak jestem za głosowaniem dziś na Charionette. Piszę to ostatni raz żeby nie było że się powtarzam :D Al jak coś nowego się wydarzy może mi się odmienić i postawię na kogo innego. Pożyjemy, zobaczymy
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:34. |