![]() |
Mi się zdażyły prawie wszystkie śmierci oprócz przez satelitę i poślizgnięcie :O .Najbardziej haniebna śmierć to zjedzenie przez much. OCHYDA :\
|
Zgadzam się całkowicie z Oląsims2.
Zjedzenie przez muszki to najhaniebniejsza z możliwości śmierci. O bleee to jest zdecydowanie najgorsze... |
Moim ...
Moim zdanie zjedzenie prze muchy jest fajne.Czy sim może sie zadławić/udusić? Może macie jakiegoś screena/filmik jak sim umiera przez poślizgnięcie albo przez satelite???
|
Też mi się to przed chwilą stało Niezły widok.... ale na szcescie uratowałam mała (bo to było dziecko) bo matka wyprosiła
|
widzialam obrzydliwa smierc jaka jest zjedzenie przez muchy ... a fuj!! xP i to da sie wlasnie zrobic kodem boolprop testingcheatsenabled true. w ogole jak chce zabic jakiegos "niepotrzebnego" :D sima to zjadaja go muchy albo topi sie w basenie .. hyhyh ale ja miła jestem mwahahaha! :devil: ale te muchy to jest najhaniebniejsza smierc moim zdaniem
|
Bleeeeee...
Całkowicie się z Wami zgadzam! Zjedzenie przez muchy to najochydniejsza śmierć dla Sima. To jest po prostu obrzydliwe! :yucky: :sick:
|
Kurczę.. tutaj wszyscy o poślizgnięciu a ja na oczy nie widziałam... (w simach, w każdym razie). Może ktoś jednak pokaże...?
|
Właśnie, albo niech chociaż powie, jak się poślizgnąć!!!
|
Cytat:
|
Najgorszą...
Najgorszą śmierci jest śmierć ze starości bo sima trzeba wcześniej wykończyć :devil: :devil: a prawie najgorsza śmierć z głodu kiedy ktoś maluje ci portret. Inne sposobu śmierci są widowiskowe :P :P .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:56. |