![]() |
mi się częściej rodzą chłopcy, ale ostatnio pojawiła się też płeć żeńska. miałam raz bliźniaki, chciałam drugi, ale teraz się cieszę, że ich nie miałam 2-gi raz :O. jak sobie przypomnę jak je miałam to ....
|
mi to nie działa rodzą się jak chcą, dla mnie to fajnie że jak chcą, tak jak realnie, fajnie z tymi "czipsami" wygląda
|
Nic się z tym nie da zrobić. Próbuj do skutku. Może w innej rodzince urodzi się dziewczynka?? :)
|
Ja bym się zamienił z tobą chętnie bo u mnie są same dziewczynki T_T.
Mam nadzieję, że mam tylko takie szczęście....a nie buga. |
Cytat:
|
Mi sie też ciągle rodzą chłopcy, a tylko dwa razy miałam bliźniaki ,raz dwóch chłopców, a raz dziwczynkę i chłopca .Aha i mam edno pytanko ,jakie dziecko rodzi wam się u Balbiny Biedak (na początku gry jest w ciąży), bo mi zawsze chłopak ??
|
JuuuuuuuuuuuuuuuUuuuupie! Dziś urodzily mi sie blizniaki :P ! Chłopiec i Dziewczynka. Niedlugo zamieszcze zdjecie Niemowlakow.
A jak bedąksze to ..... bede pokazywac idzz zdjecie przez cale ich zycie. Czy są takie same :D :P . W miedzy czasie moja nastolatka z tej rodziny urosla. Jest juz zareczona. Niedlugo bedzie ślub! Z tego tez pokaze zdjecia :D P.S. - widex to nie chipsy tylko ''ciasteczka w torebce '' :P , po to zeby byly blizniaki. Przecztalam to na forum. I sie sprawdzilo :D EDIT - Vel jeśli rodzą ci sie dziewczyny to pewnie klikasz babą. Nastepnym razem sroboj kliknąc facetrem na ababe to moze bedzie chlopiec :\ |
Jakie to ma znaczenie, lepiej powiedzieć że przekąska
|
Heh masz racje. Tych '' przekąsek'' nie da sie rozpoznać :)
|
mi się zawsze rodzą chłopcy raz miałam bliżniaki i to terz byli chłopcy :\ a dziewczynek wogóle ;(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:49. |