TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Mój sim ... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1194)

Cocaine 29.01.2005 13:38

Ja moją simkę upiłam, a potem ona wymiotowała :O:O

Migan 06.02.2005 10:44

Cytat:

Napisał Kicekk
mój sim zaprośim przyjaciół kupił łóżka do domu i fajerweerki i podpalił ich 20 simów się spaliło a potem miałem wirusa

W komputerze wirusa? Czy w grze sim zachorował?Bo ztakiego czegoś wirusa??? :\

Migan 06.02.2005 18:46

Cytat:

Napisał Moth
a DO MNIE RAZ PRZYSZEDŁ ten nowak no i postał chwilę i nagle umarł ...
dobrze mu tak !!!

Ja w światowym życiu mam juz tyle tych nagrobków sąsiadów.Zawsze jak jakis przychodzi to stoi pod drzwiami i nagle umiera juz sama daje sąsiadów i buduje im nowe domy,lecz nieskutkuje wszystkie nagrobki posprzedawałam,a i jeszcze mam tylko męza i dwie bliźniaczki tylko my jestesmy nie mamy sasiadów. ;( ;( ;(

Sana 06.02.2005 20:53

Do mnie natomiast przyszedł Ćwir i ukradł wszystkie krasnale :D

Migan 07.02.2005 19:56

Mam pytania : czy w simsach swiatowe zycie da sie zrobić swieta zeby przyszedl mikolaj.
Czy w tych simsach(swiatowe zycie)da sie zrobic by była awaria prądu i podobne rzeczy?????????? :D :D :D Moja koleżnka Paulina,miała simsy i do niej przyszedł niedzwiedź i grzebał w śmietniku (niewiem czy prawda ona mi tak mówiła)a wy takie cos mieliscie???

Asiunia_10 11.02.2005 14:29

Atak

Mój brat miał jednego faceta i robił sobie obiad.(to było w Miłowie)
Mortimer Ćwir wbieł do jego domu i go spoliczkował i było tak kilka razy.
Ten facet nawet go nie znał. Wkońcu Mortimer podszedł do niego i go zaatakował.
Bardzo sie nie lubili... :(

Sithijka 11.02.2005 15:24

Cytat:

Napisał M!S!A123
Mam pytania : czy w simsach swiatowe zycie da sie zrobić swieta zeby przyszedl mikolaj.
Czy w tych simsach(swiatowe zycie)da sie zrobic by była awaria prądu i podobne rzeczy?????????? :D :D :D Moja koleżnka Paulina,miała simsy i do niej przyszedł niedzwiedź i grzebał w śmietniku (niewiem czy prawda ona mi tak mówiła)a wy takie cos mieliscie???

Tak, to prawda, misiu grzebie w śmieciach, święta da się zrobić, nawet takie, żeby Mikołaj przyszedł, tylko nie jestem pewna czy w światowym życiu (mam wszystkie dodatki, więc nigdy nie jestem pewna co nowego w którym dodatku jest).

Mysiula92 12.02.2005 17:28

Łeeeee

To bylo tak dawno temu, ale nigdy tego nie zapomne. Otóż mój pierwszy wykształcony sim musiał rozwinąć logike żeby dostać awans i kazałam mu patrzeć przez lunete. Patrzał tak często i tak długo że pewnego dnia jak tak sobie patrzał to wokół niego zielone kółeczka i zniknął. A jego dzieciak który stał obok zaczął skakać, wydzierać sie a nad jego głową pojawił się dymek z latającym talerzem. TO BYŁO :alien:
Najpierw mnie to zszokowało, potem zdziwiło a teraz aż mi sie z tego śmiać chce :laugha:

Królik 14.02.2005 15:14

Cytat:

Napisał M!S!A123
czy w simsach swiatowe zycie da sie zrobić swieta zeby przyszedl mikolaj.

Da się :) Musisz tylko kupić: choinkę, kominek i ciasteczka babci Halinki (czy jakoś tak :P ) Gdy przyjdzie noc zapal kominek (ciasteczka i choinka muszą być w tym samym pokoju co on) Niech twoje simy pójdą spać, wtedy, koło północy, przyjdzie św. Mikołaj, który "zeżre" ciasteczka i położy kilka prezentów pod choinką ;)

Shady 14.02.2005 15:43

ja raz wszadzilem (lol) 2 ghosci do wyra z sercem i zeby sie ten no i mieli dziecko ale to moje poczatki z The Sims.

P.S Lindsday nie wkrecja nto nie mozliwe zeby byla krew bo ni masz jej wgranej chyba ze masz shaklina to mozliwe ale watpie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:16.