![]() |
Ja zwykle wybieram aktorstwo, ale czasem też literature bo simiy chcą :) . Zawsze zdają z njlepszymi ocenami i w dość krótkim czasie (gółwnie dzięki rączce do podwyszszania ocen i ustawiania czasu do egzaminów końcowych :P ). Ale ze mnie oszustka :D
|
Ja bardziej preferuje historie. Jak sam ją uwielbiam, to czemu Sim nie ma mieć takiego kierunku? :D
|
Ja najczęsciej posylam simów na aktorstwo i biologie. I zaczelam teraz na literature ;)
|
Młody dorosły wygląda jak wyrośnięty nastolatek, albo skurczony dorosły. Trudno to określić. To tak jakbyś wzięła dwudziestoletnią dziewczynę i porównywała ją do 30 letniej i 15 letniej. Poprostu są sobie tacy młodzi i pełni wigoru. Mają nowe ciuchy i nowe fryzury. Tu się maxis postarał. Swoją drogą cool są. Mnie się wydaje, że nauki polityczne bo później można iść do sztabu wyborczego.
|
Dla mnie najlepsza jest literatura. Tak jak w życiu.
|
a ja preferuję fizykę :D . mnie tam medycyna pasuje...
|
Moja simka jest na trzecim roku biologii, miała takie fajny cel : "Dłubanie różnych rzeczy [pensetą" :P
|
Mi osobiście najbardziej odpowiada aktorstwo i sztuka..bo są to po zakończeniu studii najlepsze kariery (artysta i show biznes )
|
Ja preferuję matematykę i biologię. Choć osobiście za tymi przedmiotami nie przepadam, to lubię moim Simom dawać te kierunki. Później podobają mi się też kariery. Teraz moja Simka studiuje ekonomię ^^.
|
ekonomia:P no i sztuka, bo uwielbiam zarabiać na rapowaniu lub graniu na instrumentach (kreatywność)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:44. |