![]() |
...
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem że twoim obowiązkiem Tidus2004 nie jest
czytanie postów napisanych przez głupią 12-latkę z nickiem nadin ale jakbyś przeczytał mój post ze zrozumieniem to by do ciebie doszło że chodzi mi o to żebyś zbytnio nie kierował się tym POJ***YM filmem którym wszyscy nie wiadomo czemu się zachwycają!!! Ale przeciez to twoje FS Więc ty decydujesz ale to moja rada (głupiej 12-latki) : żebyś zrobił oryginalny HOGWART tak jak TY sobie wyobrażasz a nie jak twórca tego kiczowatego filmu! choć uważam że Ten twój zamek jest ideałem! Aaa i mam nadzieję że HOGWARTCZYCY będą chodzić w mundurkach (GRyffindorowskich,Puchonowskim,Krukonowskim oraz Ślizgonowym) oraz że Draco Malfoy będzie miał taką fryzurę jak TY sobie wyobrtażasz! A nie tak jak ten cały debil (reżyser) sobie wymyślił! Bo powiem szczerze że co do moich wyobrażen film był do kitu! okej trochę się rozpisałąm czekam na nowy odcinek moja ocena 10/9,5! |
Cytat:
Przepraszam, ale nie zrozumiałem twojego poprzedniego posta, a teraz jest jasno i przejrzyscie. Po krótkim przemyśleniu....przyznaje ci część racji. Uważam że film nie jest kiczowaty. W budowaniu Hogwartu nie kierowałem się tylko filmem, ale i grami na PC i na gba. Przejrzałem chyba ze 100 stron internetowych. I uważam że własnie tak sobie wyobrażam Hogwart. OCzywiście uczniowie będą w szatach. Innego wyjścia nie ma. Draco nie będzie miał fryzury tak jak w 3 części. Wszystko to co zrobiłem, zrobiłem to według moich pomysłów. |
Plusy:
1. Dobre, wykończone domy. + 2 pkt. 2. Ładne postaci. + 2 pkt. 3. Dobre zdjęcia. + 3 pkt. 4. Nie ma większych błędów. + 2 pkt. Minusy: 1. Za mało akcji - 1 pkt. Ocena: 2+2+3+2-1=8/10 |
Tidus2004 czy mógłbyś mi wysłać ten Hogwart? Bardzo mi się podoba i chcę go mieć w grze! Proszę! Obiecuję, że posłuży mi tylko do ozdoby:)
|
No,kiedy dasz następny odcinek ? :)
|
Hejka!
no właśnie kiedy następny odcinek? a tak a propo Tidus2004 czy tobie naparawde podoba sie ten avatar? no wiesz ja nie mam nic przeciwko i wiem że to twoje konto ale oni tu wyglądają jakby się macali brrrrr....... Jak chcesz to możesz zajrzeć na my.bloga niżej! ale ja nie zmuszam! |
1. Ej, ej, ej!!!! Napisałeś, że Harry i Ron dzielą dormitorium z Nevillem i Seamusem ( nie licząc Davida). Otóż chyba pominąłęś Deana Thomasa :\ To taki czarnoskóry chłopak w warkoczykach ( opis z książki). Więc dostaw jeszcze jedno łóżko.
2. Na jakim roku dzieje się akcja? Jeśli w piątym, no to również masz mały błąd, bo wtedy Percy'ego już nie było. Zdjęcia: WOW!!! TEN ZAMEK JEST ŚLICZNY!!! - 10/10 Tekst: Chyba bezbłędny - 9/10 Fabuła: Już wiesz co ja sądzę o tym fs - 10/10 Ogólnie: 29/10 czyli: Wspaniałe!!! |
Ten Hogwart jest SUPER Sporo pewnie się napracowałeś.
Ocena: Zdjęcia:9/10 Tekst:9,9/10 Ogólnie:9,99/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:43. |