![]() |
Pomocy! Moje smoki nie jedzą kwiatków (wszystkie są zakwitnięte na maxa) i ode mnie odchodzą bo były głodne! Co one w końcu jedzą??? POMOCY!
|
Harry musza jesc moze ty im dajesz inne ? ;) One jedza te pomaranczowe maxisowskie.Uwielbiaja je.Palaszuja co dzien po kilka donic i co chwila musze uzupelniac zagon hehe
Specjalnie wyciagnelam screena z simzone.de aby ci pokazac ktore to--------> http://www.simszone.de/Images/DieSims/add-...creenshot79.jpg Tylko,ze u mnie pozeraja jak wspomnialam z tego gatunku wlasnie tylko pomaranczowe.:blink: Co dziwne,a moze cos przegapilam heh ;) Podrowka :) |
już była mowa o tym co smoki jedzą. no ale mogę powiedzieć:
1)smocze smakołyki - kupujesz je u wampirzyczy Wiki za 5$ 2) żaby - choć jeszcze nie wiem dokładnie skąd się biorą oprócz sąsiadów ale możesz sobie poszukać 3)kwiatki - moje najchętniej jedzą te takie żółte najprostrze co bnezpośrednio na trawie rosną a jak ich nie ma to identyczne fioletowe czy coś jeszcze to ja już nie wiem :) |
A mój smok je tylko niezakwitnięte maki! Każdy smok lubi inne!!!
|
No ja juz nie moge sie doczekać jak urosną:D
|
nio super!!! kupilam sobie dwa smoczki zeby mi urosly, ale jeden po dwoch dniach sie wyprowadzil, a drugi ciagle tylko stoi w miejscu i podskakuje! nie fiem o co mu chodzi...
|
a wiecie jak sie karmi smoki? bo ten smoczy przysmak nic mu nie daje:( i caly czas ma chmurke z glodem;[
|
Nieraz bylo mówione!!Smok je kwiaty takie zasaadzone
|
Niektóży z którymi rozmawiałam mówią że żle się nim opiekowałam jak muśliće dlaczego.
|
Są różne przyczyny:
Jeśli niesadziłaś kwiatow,nie mial co jesc. Wogule go niegłaskalas a ni nic sie neibawilas. Nie mial przyjaciele,lubia sie baiwc z psaimi i kottami i drugimi smokami |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:29. |