![]() |
Cytat:
A co do NŻ to strasznie się cieszę, że w końcu można mieć własne auto (pomine fakt ,że jest ich mało i , że są średnio wykonane) Ten dodatek podoba mi się bardziej od NS , ale mam jeszcze kilka ale :p : -strasznie mało ciuchów do nastolatków, a do tego brzydkie -to samo z ciuchami do dorosłego faceta -te nowe fruzury mnie powalają...czy tak trudno jest zrobić kilka fajnych fryzur??? Fryzury podobają mi się tylko te do małej dziewczynki Aha jeszcze jedno, nie mogę trafić na żadnego wampira! |
Ach ten błysk w oku gdy dostałam do ręki opakowanie sims 2 nż :( Włączyłam grę wszystko było ok... zdążyłam jednak tylko zrobić simkę wprowadzić ją do domu zrobić podjazd, zamontować alarm w aucie, poznac jakiegoś kolesia któremu moja simka zrestą się nie spododobała :/ Skończyło się na oblaniu go wodą ze szklanki. Włączyłam tryb budowania by zrobić wnętrze domu i bum... znowu się zawiesiło ;( Muszę czekać na nowy procesor i dokupić ram... Pewnie długo nie pogram :( Dodatek jest super szkoda, że tak mało udało mi się w niej zdziałać :1smutny: Może po wylaniu łez i mojej marudności tata w końcu wybierze się na giełde komputerową do znajomego po nowy sprzęt do kompa XD
|
Juz sobie troche pogralem i uwazam ze dodatek jest bardzo fajny, Bylem juz 1 raz na miescie i za tym 1 RAZEm spotkalem juz wampira, to byl pewnie fart ale pojechalem do szybkiego na kregle i do restauracji czy cos takiego i tam byl Dawid hrabia Straszny, a pozatym ta wyszukiwrka jest fajna, wolny taniec, nowe miasto... ciekawe czego jsie jeszcze dowiem :D
|
No, mi się podoba...
|
Uh :D !!
Wczoraj dostałam NŻ :D Tylko wlazłam do domu, od razu wzięłam się za instalację. Czas zleciał bardzo szybko, ale gra ładowała się dłuuugo ;( Na szczęście po kilku dobrych minutach usłyszałam charakterystyczną muzykę i w moich piwnych oczętach zapaliły się wesołe iskierki szczęścia i podniecenia :) Miałam tylko godzinę, więc szybko stworzyłam simkę, nawaliłam jej w domu wszystkich nowych obiektów i zadzwoniłam po cygańską swatkę. Zabuliłam co prawda 5000 simoleonów, ale z nieba spadł mi jakiś beznadziejny jajos. Pierwsza randka się nie udała... :1smutny:
|
no dobra czas na moją relację:
pojechałam do Empiku, a tam na półeczce czeka na madzię gra TS2NŻ no to madzia ladnie ublagała rodzinkę by zakupić tą gierkę... rodzinka się zgodzila i kupili mi TS2NŻ... niestety nie dane było madzi od razu nacieszyć się tą grą, gdyż czekało ją spotkanie rodzinne... tak, więc madzia przez 5 godzin wzdychala do gry schowanej w pudełku w jej torebce... po przyjeżdzie do domku zamknęła się w swym pokokju odpalila instalator i pierwszy szok gra bardzo szybko się zainstalowała, a madzia myslala, że bedzie czekac koło 1 godziny... gra w koncu się zainstalowała i madzia kliknęła na ikonkę TS2NŻ i zaczęła cierpliwie czekać... ku jej zaskoczeniu gra bardzo szybko się załadowała, a muzyczka zupełnie nowa umiliła jej te pare chwil... oczywiście nie obeszło się bez wybuchu śmiechu, gdyż madzia uwielbia czytać te teksty w ekranie ladowania typu re-reenderowanie reenderowanych obiektów taki bełkot, ale śmieszny... potem nasza bohaterka stowrzyła sobie nową Simkę i wybudowala gotowy domek, ale niestety z wrażenia madzia ni zdołała przetestować trybu życia, gdyz na razie mebluje dom nowo dodanymi wraz z grą obiektami... madzia wręcz rozpływala się w zachwycie nad półściankami samochodem... Ale niestety górę wzięło zmęczenie i po dniu pełnym wrażeń poszła madzia spać...dobranoc pozdrawiam m. |
Ludzieee... co wy gadacie? TSNS wogółe się nie porównuje do NS... Oczywiście w tym sensie, że Nocne Życie jest o niebo lepsze! :) Na Studiach to była nuuuuda!
|
A więc mam wreszcie Nocne Życie!!!!!!! Gra jest bombowa! Stworzyłam swoją simke i wprowadziłąm ją do domu na przedmieściu (nie w miłowie) i kupiłam samochód i łądnie wyposażyłąm dom, a następnie ruszyłam do miasta. Tam pojechałam do sklepu z odzieżą i spotkała tam sima idealnegoi niby dla niej. W jej typie... no i się zapoznali, ale ona mu nie pasiłą. Potem jak wróciła poprosiłą wróżkę by umówiła ją w randkę w ciemno... i przysłała kolesia z którym rndka nie była fajna... potem zadzwonił jakiś koles i zaprosił ją do miasta. Pojechałą i się w sobie zakochali. Potem pojechała z nim na randkę i stała sie wymarzona :D
i na razie tyle co mi sie przydarzyło. zaraz ide grac jeszcze :) ale musze przyznac że dodatek jest WSPANIAŁY! |
Cytat:
|
Fajne
Bardzo fajne :D Najlepsze było to jak mój Sim obejrzał się po pokoju w poszukiwaniu zdobyczy i spodobała mu się jakaś staruszka :laugha:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:47. |