![]() |
Ośli łeb po babeczce? mi nie działa. Miałem go tylko po nieudanym zaklęciu piękna lub bestia junior
a jakby ktoś znalazł nowy czar to napiszcie do mnie na PM'a |
Ja uwazam ze abra przez to ze jest w niej tak malo czarow to jest denna i nudna,po paru godz. grania w nia znalam wszystkie zaklecia i biszkopt i nektar!
Ten dodatek jest chyba najnudniejszy ze wszystkich!!! :angry: |
A gdyby tak popróbowac z jakimiś "innymi" rzeczami niż te, które się kupuje w abrakadabrowie... może jeśli np. weźmie siębez powzwolenia (czyt. ukradni) trzy razy Cegłę Zagłady...? Ktoś próbował? (mi łączenie po trzy nie wyszło, ale może inne kombinacje)
|
Nie wierzcie w tajne czary bo takowych nie ma!! Naprawde Maxis to wymyślił żeby kupować grę. :)
|
Jak kupowałam grę to myślałam, że po zrobieniu wszystkich tych z księgi odblokuje się około 5 nowych.
|
ja tesh.... i jestem wkurzony na maxisa :angry:
jeszcze myslalem jak wiele osob z reszta ze jest ksiega zaklec dla zaawansowanych :) ale niestety................ tak samo z zielonym smokiem <_< skoro go zrobili na okladke to czy nie mogliby go wsadzic do gry :blink: ? czy to takie dla nich trudne?..... |
U mnie też ośla głowa pojawia się po zaklęciu PIĘKNA I BESTIA JUNIOR B) A czy ktoś wie co daje czar prawdziwy przyjaciel?Czemu on służy?Próbowałam go rzucić na jakiegoś psa i kota i NIC!!!!!!!!! :angry: A jeśli chodzi o tajne czary to tesh w nie nie wierzę. :o HEYAH :P
|
czar prawdziwy przujaciel zamienia zwierzaka a paskudztwo... (no moze czasem ladnego sima) ;)
badz w dobrym humorze jak rzucasz zaklecie i podziala :) ale nie polecam bo nie ma antidotum <_< HEYAH! :lol: :P |
Z tymi nowymi zaklęciami to żeczywiście bajer.Tak jak z tymi czarodziejskimi muchomorami,o których pisali w książce dziale nagrody... <_<
|
przeciez muchomorki sa :) wyrastaja na dzialce jak ktos dlugo siedzi na krzesle grybku ^_^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:18. |