![]() |
Mi jest najtródniej zdobyc 4 gwiazdki.Idzie wszystko fajnie do 3.5 a dalej juz jest tak prosto.
|
ja problem mam z 3, 4 gwiazdkami nigdy nie udaj mi sie na tym wybiegu :\ zawsze coś zawalę :(
|
dla mnie na poczatku gry było trudno zdobywac gwiazdki, a teraz z biegiem gry juz wszystki gwazki przychodza dosc łatwo, po prostu trzeba samodzielnie dojsc o co chodzi w kazdej konkurencji :)
|
ja mam wszysdkie gwiazdki i było naprawde łato je zdobyć. poprostu ściagnęłam sobe "the magic mirror" zamówiłam agęta, na cisnęłam ....max all i wsio jestem na trzeciej pozycji w rankingu gwiazd(na pierwszym jest taki kacper potem moja kolezanka ania).no a jakieś dwa dni póżniej przyszła do mnie Merlin Monroe dała mi nagrodę. acha zapomniałam o najważniejszym jeżdże biało-różową limuzynką z flamingiem na czole (zamochodu, nie moim).mam fanatycznewgo wielbiciela xP ......
|
ja nie wiem. Ta gra jest dziecinnie prosta!
|
Ja jak masz 4,5 gwiazdki i chcę jechać do dzielnicy showbiznesu to mi się gar wyłącza. Miał ktoś coś takiego?
|
Ja mam 5 gwiazdek :) i mi sie nic nie wylancza moze jakis blad na płycie albo cos :) :) zrub skan Kompa moze pomoze
|
Ja używam poprawy stosunów i Ciosu Miłości, i rozkochuje w sobie inne gwiazdy: :P A teraz czekam na fanatyka, żeby mi przyniusł róże i bym mogł żucić na siebie czar na Gwiazdę... Ale i tak mi doda tylko 2 gwiazdki... Mam 2,5 i niewiem jak przejść... Ale wolę nie ściągać tych luster i obrazów, bo to oszustwo, i nie daje satysfakcji.
|
Moim zdaniem to troche glupie pytanie... To chyba oczywiste ze najtrudniej jest zdobyc 6 gwiazdek :rolles::ashoot:
|
Jaki many! Ty moze ja to ciekawi co?! Wez.... moim zdaniem najciezej jest zdobyc 2,5 gwiazdki :shifty:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:31. |