![]() |
Może powrócę do samego sposobu zabicia Pani Zadeckiej. Pisałaś, że ją utopiłaś ale nie mogłaś wyjść z gry, bo już nikt tam nie mieszkał. Może łatwiej by było związać Zadecką z jakimś staruszkiem i żeby razem zamieszkali i wtedy zabić ją w obojętnie jaki sposób.
|
Pani Zadecka
Mi ta Pani Zadecka przychodzi tylko na parceli publicnej. Nie czepia sie mnie ani za mną nie łazi. B)
|
Zamurować proste
|
No wiesz Sandrulec nie takie proste... choć osobiście Mi ona nie przeszkadza... mam ją gdzieś :P Poza tym jest ze swatana z staruszkiem o imieniu Solidariusz :P
PS... wiem że to post z 2005 roku :P nie musicie tego pisać :P |
Cytat:
|
Poczekaj... poczekaj O już wiem !! Po pierwsze muszisz być zalogowana... ;) jak już się zalogowałaś klikasz w InSIMenator Downloads (to jest w tym drugim pasku)
Polska (Polish) Download , Polish Translation - InSIMenator (UV) v2.6b Editions - April 3, 2007 i tam dalej się muszisz rozkminić sama PeeS.... nie wiem czy to na pewno to bo ja nie mam konta, a poza tym nie chce tego ściągnąć :P |
Cytat:
|
Cytat:
InSIMenator (UV) v2.6b DEST Edition (Polish).rar (276.1 KB, 116 views) InSIMenator (UV) v2.6b OBJ Edition (Polish).rar (267.0 KB, 86 views) InSIMenator (UV) v2.6b SIM Edition (Polish).rar (275.8 KB, 126 views) Klikach na nie po kolei i sie ściąga :). Nie wiem czy nie pominęłam jakiegoś kroku, ale te linki do ściągnięcia są na tej stronie http://www.insimenator.net/showthread.php?t=31785 |
Cytat:
a tak propo Pani Zadecka ta wredna baba przychodzi do mnie(to znaczy uzylam InSimEnatora i z domu nie chce wyjsc)i bije mi simow czy da sie ja jakos z tamtad wyprowadzic?i jeszcze jedno czy Pani Zadecka dochodzi w dodatku nocne zycie? |
Cytat:
InSIMenator (UV) v2.6b OBJ Edition (Polish).rar albo InSIMenator (UV) v2.6b SIM Edition (Polish).rar. To czym sie te wersje różnią masz napisane tu: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=36097 Pani Zadecka dochodzi w Nocnym Życiu. Na Twoim miejscu aktywowałabym ja właśnie InSIMenarem a potem zabiła też InSIMenatorem. I po kłopocie :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:29. |