![]() |
|
skad Masz Te Auto
|
Supcio fotostory podoba mi sie 10/10 i oczywiscie najlepsza ocena czekam na kolejne odcinki! :*
|
Ej no sory...
Ja nie miałam internetu i sobie czasem myślałam ile to odcinków doszło i takietam.... a tu gdzieee..... Czy ja jestem jkaś niepoinformowana???????? Nooo????? Nie czytałam wszystkich komentarzy, ale, sory... no PONAD ROK robić JEDEN odcinek???? No?????? Czy to są nowe odcinki w jakimś innym tytule???? Czy cooo???? ostatnio zaglądałam tu 5 lutego'05 roku. jest maj'07 roku no to nawet dwa lata i kilka miesięcy. Nie wiem. może poszukam pod jakim innym tytułem czymoże Korn straciła neta czy cooooo.... Hmmm.... PS WB to j mam juz.... ale nawet Zwierzaczków ni ma...brak.... i dodatkowo szlabn..... buuuuu...... teraz n kompie siedze nieprawnie.... ojojoj.... :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: |
beti, ja myślę, że skoro autorka nie odwiedza forum od dwóch lat, to można uznać komiks za porzucony... Przecież to takie proste i logiczne :O Choć fakt, przyznaję, że trochę szkoda, bo mogło wyjść coś ciekawego.
|
No szkoda że ten komiks został porzucony, bo spodobał Mi się, ;) No cóż, czekamy na kolejne dzieła forumowiczów ;)
|
Ja chcę kolejny odcinek,bo Superrrrrrrrrr!!!!! :D
|
O-o
Ma sie okulary co nie? O-o widzi się i pyciusie literki! ;P :O :D :laugh:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:59. |
|