![]() |
nie wiem :( Ale kiedyś żarówke mój sim wymieniał (porada z thesims.pl :P ) i stał w kałuży i obok lampy stały meble heh' prąd go kopną i umarł a tu nagle meble zaczeły się palić na simzone.de ktoś miał też taki problem
|
Cytat:
A ostatnio miałam nieprzyjemne zdarzenie. Gram i nagle stwierdzam, że w miejscu moich dwóch samochodów są tylko kupki popiołu (jakby się spaliły). Nie mam pojęcia, jak to się stało. Samozapłon czy co :( Musiałam kupić nowe :( |
Cytat:
moi simowie jadą na starówkę a tu zacina się gra i restartuję komputer, włączam simsy i też sątakie podobizny klikam tam i wyłącza się gra jak eksimtowałam też no ale pare zostawiłam tych dziwnych rodzin i zainstalowałam gwiazdę, jajeżdżam myszka na dom z ta dziwną rodziną i wyłącza się gra bez jakiego kolwiek klikania !!! Nawet nie zdązyły się pojawić w takiej niebieskiej ramce te podobizny i na dodatek nie mogłam zrobić rodziny bo jak najeżdżałam myszka na ten znaczek tworzenia rodziny to też wyłącza się gra. potem zainstalowałam Abrakadabra i wszystko wróciło do normy podobizny były ok i sobie nimi normalnie grałam Gra The Sims jest fajna ale i dziwna serio!!! ---------- Tak więc miałam simkę i odwiedziła ją sąsiadka simka akurat chciała popływać, weszła na trampolinę już miała skakać gdy sąsiadka podeszła bo chciała porozmawiać, ja patrzę a tu moja simka stoi na wodzie i rozmawia z siąsiadką która stoi na trampolinie. Dziwne, co??? |
W Abrakadabrze rzucam na gnoma zaklęcie ożywiania. On ożywa i znika. I tak jest cały czas. Smok mi się też nie chce wykluć. Już próbowałam kilka razy i nic.
|
KIEDYŚ Miałam sims swiatowe życie i mój sim za długo pracowałm i z przemęczenia umarł.. a na nagrobku pojawiły się kwiaty ... dziwne nie????
|
Moj sim sie jakims uwodzicilem zrobil...Ciagle przyjaciol zdobywal..Nie mial pierscionkow i nie uzywal czarow..Dziwne prawda..Moze daltego ze byl biedny..Bo jak ja przyjaciol zdobywam to trwa 3 dni (zwyczajnie)...Bardzo to mi sie spowodobalo..
|
Dziwne??? Moim zdaniem większość tych rzeczy nie jest dziwna. Z tymi jakimiś dziwnymi twarzami do góry nogami w całej rodzinie można zapobiec: po stworzeniu rodziny, dokupieniu zwierzaka lub narodzinach dziecka, lub zwierzątka najlepiej zapisać grę, wyłączyć i włączyć. Raz udało mi się naprawić taką rodzinę. Chciałem edytować dom, w którym oni mieszkali, ale gra mi się wyłączyła. Skasowałem plik tej chałupy i wkleiłem na jej miejsce chałupę nieużywaną i sim w magiczny sposób stał się sobą.
UFO-to nie przychodzą jakieś ufoludki i sima nie zabierają, tylko jak sim skończy kręcić, to bywa, że dookoła niego zaczynają się kręcić niebieskie paski, unoszą sima i nie ma go przez ok. 8godz. UWAGA!!! Po powrocie na ziemię sim ma zmienioną osobowość. Z naprawdę dziwnych zdarzeń miałem straszny pożar: sim gotuje jedzenie, wybucha pożar i pali się kuchenka i SIM!!! I jeszcze coś dla tych, co uważają takie rzeczy za dziwne: Simy kaszlą, kichają i w końcu umierają: mieli do czynienia z brudną świnią morską. Po takiej zabawie sim już jest chory na ULECZALNĄ chorobę. Radzę go jednak odizolować od reszty świata, bo choroba jest zaraźliwa. Dobrze się zajmujmy simami, a wyzdrowieją. A z kwiatami przy grobie: może położył je fanatyczny wielbiciel :) |
Ja mam jedno dziwne zdarzenie:moja simka chciała zaczarować krasnala na pomocnika,a on zaczoł płonąć.Zaczeła on go gasić,a gdy pożar został zgaszony to KRASNAL BYŁ CAŁY!!!Dziwne,nie?
|
Kubeczek UFO nie unosi sima prze 8 godzin tylko krocej....A mam pytanie bo mi sie same zaczynaja palic Ewa i Monika a nie bylo ognia czy wam tez sie tak zdarzylo??Ewa poszla wyrzucic gazete po wyrzyceniu zaczela sie palic..a po godzinie Monika zaczela sie palic..
|
Miałam kiedyś rodzinkę, kobietę i faceta i za nic nie mołam sprawić żeby się pokochali, lecz pewnego dnia, gdy wrócili ze Starówki to on podszedł do wazonu wzią kwiatek dał go kobiecie a chwile później ona go pocałował!!! I się pojawiło czerwone serduszko od razu!!! :o (widzicie męszczyźni co czasem morze sprawić mały kwiatek??? :D )
----------------------------------------------------------------- P.S wiem że ktoś już pisał coś podobnego ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:22. |