TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

verben 24.02.2004 11:36

nie wiem :( Ale kiedyś żarówke mój sim wymieniał (porada z thesims.pl :P ) i stał w kałuży i obok lampy stały meble heh' prąd go kopną i umarł a tu nagle meble zaczeły się palić na simzone.de ktoś miał też taki problem

Eveline 24.02.2004 16:25

Cytat:

Originally posted by Gumka@Feb 24 2004, 09:15 AM
A w jakim dodatku bo grałem w każdy i nigdy kogoś takiego niespotkałem??
Ona się chyba nazywa Pani Stanisława czy jakoś tak. Spotkasz ją w mieście. Taka na szaro ubrana. A w którym dodatku to nie wiem bo balangę, światowe i randkę wgrałam tego samego dnia i nie wiem, co jest dokładnie z czego. Ale ona jest z któregoś z nich.

A ostatnio miałam nieprzyjemne zdarzenie. Gram i nagle stwierdzam, że w miejscu moich dwóch samochodów są tylko kupki popiołu (jakby się spaliły). Nie mam pojęcia, jak to się stało. Samozapłon czy co :( Musiałam kupić nowe :(

Nai 26.02.2004 17:42

Cytat:

Originally posted by Gumka@Feb 22 2004, 12:15 PM
To naprawde dziwne.JA raz miałąm sytułacje moze nie tak śmieszna,jak dziwna.
Włączyłam the sims(Miałam jeszcze zwykłe)i pokazała się ta mapka i popatrzyłam dokładnie na jeden z domów,a kąkretnie na zdjęcia mieszkańców tego domu nie uwiezycie(Chyba ze tak samo mieliście)zamiast zdjęć domowników były trzy takie same głowy(czerwone)I były tak odwrucone.Czy to normalne?

to raczej niezbyt normalne ale miałam tak samo w zwierzakach
moi simowie jadą na starówkę a tu zacina się gra i restartuję komputer, włączam simsy i też sątakie podobizny klikam tam i wyłącza się gra jak eksimtowałam też no ale pare zostawiłam tych dziwnych rodzin i zainstalowałam gwiazdę, jajeżdżam myszka na dom z ta dziwną rodziną i wyłącza się gra bez jakiego kolwiek klikania !!! Nawet nie zdązyły się pojawić w takiej niebieskiej ramce te podobizny
i na dodatek nie mogłam zrobić rodziny bo jak najeżdżałam myszka na ten znaczek tworzenia rodziny to też wyłącza się gra.
potem zainstalowałam Abrakadabra i wszystko wróciło do normy podobizny były ok i sobie nimi normalnie grałam
Gra The Sims jest fajna ale i dziwna serio!!!

----------

Tak więc miałam simkę i odwiedziła ją sąsiadka
simka akurat chciała popływać, weszła na trampolinę już miała skakać gdy sąsiadka podeszła bo chciała porozmawiać, ja patrzę a tu moja simka stoi na wodzie i rozmawia z siąsiadką która stoi na trampolinie. Dziwne, co???

Eveline 26.02.2004 18:33

W Abrakadabrze rzucam na gnoma zaklęcie ożywiania. On ożywa i znika. I tak jest cały czas. Smok mi się też nie chce wykluć. Już próbowałam kilka razy i nic.

Vasa 27.02.2004 15:25

KIEDYŚ Miałam sims swiatowe życie i mój sim za długo pracowałm i z przemęczenia umarł.. a na nagrobku pojawiły się kwiaty ... dziwne nie????

Nindë 27.02.2004 17:43

Moj sim sie jakims uwodzicilem zrobil...Ciagle przyjaciol zdobywal..Nie mial pierscionkow i nie uzywal czarow..Dziwne prawda..Moze daltego ze byl biedny..Bo jak ja przyjaciol zdobywam to trwa 3 dni (zwyczajnie)...Bardzo to mi sie spowodobalo..

Kubeczek 27.02.2004 17:59

Dziwne??? Moim zdaniem większość tych rzeczy nie jest dziwna. Z tymi jakimiś dziwnymi twarzami do góry nogami w całej rodzinie można zapobiec: po stworzeniu rodziny, dokupieniu zwierzaka lub narodzinach dziecka, lub zwierzątka najlepiej zapisać grę, wyłączyć i włączyć. Raz udało mi się naprawić taką rodzinę. Chciałem edytować dom, w którym oni mieszkali, ale gra mi się wyłączyła. Skasowałem plik tej chałupy i wkleiłem na jej miejsce chałupę nieużywaną i sim w magiczny sposób stał się sobą.

UFO-to nie przychodzą jakieś ufoludki i sima nie zabierają, tylko jak sim skończy kręcić, to bywa, że dookoła niego zaczynają się kręcić niebieskie paski, unoszą sima i nie ma go przez ok. 8godz. UWAGA!!! Po powrocie na ziemię sim ma zmienioną osobowość.

Z naprawdę dziwnych zdarzeń miałem straszny pożar: sim gotuje jedzenie, wybucha pożar i pali się kuchenka i SIM!!!

I jeszcze coś dla tych, co uważają takie rzeczy za dziwne:

Simy kaszlą, kichają i w końcu umierają: mieli do czynienia z brudną świnią morską. Po takiej zabawie sim już jest chory na ULECZALNĄ chorobę. Radzę go jednak odizolować od reszty świata, bo choroba jest zaraźliwa. Dobrze się zajmujmy simami, a wyzdrowieją.

A z kwiatami przy grobie: może położył je fanatyczny wielbiciel :)

panna_x 27.02.2004 20:07

Ja mam jedno dziwne zdarzenie:moja simka chciała zaczarować krasnala na pomocnika,a on zaczoł płonąć.Zaczeła on go gasić,a gdy pożar został zgaszony to KRASNAL BYŁ CAŁY!!!Dziwne,nie?

Nindë 28.02.2004 09:14

Kubeczek UFO nie unosi sima prze 8 godzin tylko krocej....A mam pytanie bo mi sie same zaczynaja palic Ewa i Monika a nie bylo ognia czy wam tez sie tak zdarzylo??Ewa poszla wyrzucic gazete po wyrzyceniu zaczela sie palic..a po godzinie Monika zaczela sie palic..

Ania_13 28.02.2004 09:33

Miałam kiedyś rodzinkę, kobietę i faceta i za nic nie mołam sprawić żeby się pokochali, lecz pewnego dnia, gdy wrócili ze Starówki to on podszedł do wazonu wzią kwiatek dał go kobiecie a chwile później ona go pocałował!!! I się pojawiło czerwone serduszko od razu!!! :o (widzicie męszczyźni co czasem morze sprawić mały kwiatek??? :D )

-----------------------------------------------------------------

P.S wiem że ktoś już pisał coś podobnego ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:22.