![]() |
Ten komiks jest...dziwny.Ale ogólnie rzecz biorąc,potrafi rozbawić i zaciekawić.Nigdy nie wiadomo co się stanie w kolejnym odcinku i to właśnie jest interesujące.
|
Taak, fotki są super! :)
Najbardziej podobała mi się ta rozmarzona mina dziadka na widok swojego nowego domu. Najlepszy tekst: ..... trudno wybrać, bo wszystkie teksty były świetne! ;) |
Witaj Grzesiu. Bardzo fajny komiks. Cala historia trzyma w napięciu aż do ostaniej chwili. Kiedy to Biedak zamienia się w Bogacza. Ale najbardziej podobały się te dwa króliki. Naprawde smieszne, że szok B) Mówią krótko : masz wielki talent twórczy. Papapa i pozdrów Krysie, naszą kochaną rezyserke :D :*
|
Szok!
Dziadziuś spotyka króliczki i sie razem bawią :O :wacko: ... Gdy przeczytałam to FS dostałam takiego mętliku w głowie że SZOK... :con: Fabuły w tym całym FS jest 0/10... Ale przypadkiem sie niezniechęcaj... To najgorsze co może być! ;P |
Jaka bzdura...
Jak to FS się nikomu nie podobało, to ::kumpel:: mimo wszystko dawał nowe odcinki. Oczywiście osobiście bardzo się z tego ciesze gdyż nie poddawał się i pisał dalej ;) Ale gdy teraz wielu osobom jednak się spodobało nagle odcinków, co? Nie ma! A ja na prawde czekam na 5 odcinek, bo to FS zrobiło się bardzo ciekawe :) Tak więc ::kumpel::... weź się w garść i pisz new odcinek! xD Pozdrawiam ;) |
Ja wcale nie zrezygnowałem z pisania tego fs... Tylko komp mi się zepsuł i już od ponad tydzień jest w naprawie... Właśnie dzisiaj będę miał go z powrotem, więc nowy odcinek dam w piątek albo poniedziałek. ;) |
:d
W czasie czytania tego komixu można było się nieźle uśmiać. I chociaż indyki nie lubią zazwyczaj królików, bo jest to dla nich duża konkurencja w gospodarstwie domowym, to Sługa i Król wzbudzili moją sympatię. Po zobaczeniu pierwszego odcinka można było pomyśleć, że to nie będzie udane fs, ale z odcinka na odcinek jest coraz ciekawiej! I spodobało mi się, bo jest nietypowe. Czekam na 5 odcinek. |
wypowiedź klusi
No proszę... komiks mi przypomina stare, dobre czasy. Ale kilka rzeczy mnie dziwi: po 1 to król królików, czy jakiś mag? Po 2, jak to król, to czemu nie mieszka w pałacu, tylko w śmietniku?
|
no dobra kumpel, na olimpiadę ortograficzną to bym Cię nie wysłała .
komiks jest git, naprawdę. pisz ten piąty odcinek. : )) |
Eee tam Wy marudy- mnie się ten komiks podoba! :P:P Wolę czytać ten komiks niż niektóre inne, starszych użytkowników :] Ale sza. A i jeszcze jedno- 10-latek nie musi być mistrzem ortografii, więc nie wypominajcie mu za każdym razem jakie błędy popełnił. Akurat w tym przypadku to aż tak nie razi :> Kumpel, pozdrawiam :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:56. |