TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Macie czasem poczucie winy kiedy mordujecie simy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2849)

monabia 08.03.2004 14:40

Czasami zabijam swoje simy najczęściej moimi ofiarami są dzieci które po paru dniach gry zaczynają mnie denerwować ale nie mam żadnych wyrzutów sumienia to tylko gra.

Zaria'dna 08.03.2004 16:37

jesteś bezwzględna ;) ja tam wolę mordować dorosłych

Ania_13 17.03.2004 18:01

Wy mordercy jedni <_< jak tak można...

Lilu 17.03.2004 20:02

ja ni mam zadnych wyrzutow :lol: ....bo morduje tylko tych, ktorzy mi przeszkadzajom :D

Zaria'dna 22.03.2004 15:55

Dzisiaj po raz pierwszy w życiu zabiłam całą rodzinę simów świadomie! Zabiłam wszystkich Czkawków (włącznie z psami i jednym bezdomnym kotem) oprócz Eldena. Teraz sobie żyje sam i flirtuje z Klarą Urokiczar :D (i tak ma być).
Wcześniej wszycy byli zabici oprócz Bobo (wygrałam w papier, kamień, nożyce z Kostuchą! :D ). A potem kundla załatwiłam w izolatce :D - i tak miało być!!! :D :D :D

Harimatris 24.03.2004 19:17

Ja tam nigdy nie mam poczucia winy po zabiciu Sima. Przeciwnie - odczuwam satysfakcję. Nie jestem sadystką, czy coś w tym stylu, ale to mi pomaga odreagować. Zazwyczaj jak mnie ktoś wkurzy to robię w Simsach jego podobiznę i dręczę tego Sima, aż zginie strashną śmiercią. Lubię też głodzić dzieci. Kiedyś zrobiłam rodzinę składającą się z Biednej mamusi i siedmiu szczeniaków. Oczywiście na koniec została tylko mamusia, bo dzieciaki poshły z dymem. :lol:

Wampirencja 27.03.2004 21:15

Ja widzę wszyscy są okrutni ^^ Ale na serio: są przypadki skrajnego załamania nerwowego u niektórych, gdy mordują. Ale ja tesh kiedysz qmpcią paliłyśmy simy które zapraszano na przyjęcie. I tesh piękny cmentarz (poza tym lubię duchy =3)

bloodwave 07.04.2004 19:00

JA zawsze mooorduje wszytskie bezpańskie pieski i bezpańskich ludzi...którzy mi po działce łażą.....a na pierwszy ogień idą ćwirowie :P :D

Kama2002 07.04.2004 19:09

Ja jescze nigdy nie zabiłam zwierzęcia. Tylko jedyny Kolec biedny zginął w pożarze (hah, ziejna sytuacja, bo grałam bez kodów - zapomniałam zrobić czujnika, a jedyny telefon właśnie płonął [i Simowie tesh] :P). Mało się po tym nie rozpłakałam :P No dobra, nie tak bardzo, ale pomnik ładny...
A jeśli chodzi o mordowanie ludzi-Simów to nie. Przecież to jest tylko gra. Poza tym morduję tylko tych, których robię do tych celów...
pozdro
Kama

Super Simka 07.04.2004 20:06

Ja nie mam poczucia winy (no może troszke) wrecz sie smieje kiedy przylazi kostucha. ale to jest opłacalne do chałypy dajesz cokolwiek byle wykonczyc forse ale nie (lodówki ani telefonu) facia glodzisz potem on jest kaput i zostaje pusty dom zapisujesz zmiany wywalasz tego trupka w chałypy (rzeczy zostają) i dajesz nową rodzinkę która kópuje tylko dom i dostaje meble gratis!!!! Jak ktoś chce moge podac pare szybkich sposobów ukatrupienia sima. I powtrarzam pytanie w którym dodadku sa konie bo ja miałam zwierzaki i w nie grałam i rzadnych koni nie było jesli to link to dawajcie ze adres! ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:12.