![]() |
WoW pikny dom , ale troszeczke za duzo pszestrzeni . Ocentka i tak 10/10 ! ;)
|
Dom na zewnątrz ładnie wygląda tylko podjazd dla samochodu taki opuszczony, jakby nie należał do tego domu. Patio (taras nie wiem jak to nazwać) takie puste trochę. W środku jest straszne zmieszanie, nie można się skapować gdzie co jest. Bardzo dużo jest użytych tych samych mebli, a już najwięcej tych kanap brązowych. Nie podoba mi się też takie odskoczenie od klimatu tego domu w pokojach dziecięcych. Dom jest wykonany z pomysłem i na zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze, ale ma parę nie dociągnięć. Moja ocena 7/10.
|
Ładny domek... a szczególnie pokój dziewczynki :* choć nie podoba mi się dach i z deczka wystrój domu 7.5/10 B)
|
bryła ładna.. dobrze dopasowane okna, ale za pusto! to wygląda jak wielkie białe pudło.. jakaś izolatka czy coś.. gdyby tam jakieś drzewka były, kwiatki to by było spoko.. ze względu na ciekawy kształt postawię 7/10
wewnątrz świetny! fenomenalny! też często używam w łazience tych kamieni! ;] 10/10 ocena końcowa 8,5/10 |
Ta...wracamy do moich krótkich opisów:
Bryła domu taka :| ...kwadratowa... :D , ale fajna. Trochę mało roślinek, za to trawa wściekle zielona. Świeczki przy jacuzzi dają fajny efekt. Wewnątrz domu dominuje drewno i kamień połączone z roślinkami. Przeważa u Ciebie kolor beżowy i brązowy, a bardziej kolorowe efekty ożywiają te pokoje. Kuchnia dość neutralna. Można by było wstawić tak kwiatek, rzeźbę albo obraz, co by ja trochę pobudziło. Hall [na który przeważnie mówię Hol :P ] jest bardzo brązowy, więc dałbym tu niebieski bądź zielony akcent kolorystyczny, ale pokój wygląda całkiem nieźle. Sypialnia "rodzicieli" ładna, a łóżka bez stelaży bardzo mi się podobają. Łazienka = ZASŁONY! Pierwszy raz w całym domu :D . Sypialnie dzieci fajne, więc nie będę tutaj jakiś wywodów pisała. Moja ocena: 8/10 (-1 za małą ilość roślin, -1 za kuchnię) Ogólnie ładnie Pozdrawiam ;) |
Odp: Zero prywatności
fajny 7/10
|
Fajny domek! Jest może jakaś możliwość download?
|
Nie zaimponował mnie... Mam zamiar wstawic dziś podobną bryłę ... 5/10
|
Średnio mi się podoba, Ocena: 6/10
pozdrawiam: kubuss |
Cytat:
Podjazd zupełnie mi tam nie pasuje (tak samo jak samochód) Za bardzo oddalone od domu. Dalej: Po co te dwie roślinki przy oknie (zdjęcie 7)? Taras: wielka pustka. Brak leżaków, stolika, i tego wszystkiego co na tarasie :D wnętrza: szkoda, że bardzo często powtarza sie kanapa z NŻ, tyle że w innych kolorach. Cytat:
Jak na tak wielki dom, tapety ilość tapet oceniłbym na niedostateczny. Wnętrz nie chcę oceniać, bo generalnie świecą pustkami. Ocena: 3/10 Punktacja: Brak ogrodu - -1 pkt Podjazd - -1 pkt "dwie roślinki" - -1 pkt Taras - -1 pkt Wnętrza - -3 pkt Pozdrawiam :) Woltuwa |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:23. |