![]() |
A ja nie gram.. bo mnie 2 wciągnęła :D
|
Marakuja, moze i jestes bogata, ale skromnosci i ortografi to nie masz za grosz :)
A powracajac do tematu :D Tak jak juz tu wielu fanów The Sims wspomnialo ze jedynka ma ten wspanialy klimat, muzyczke itp. nie bede sie tu powtarzal ;) Moje odczucia sa jeszcze takie ze wiaza sie z ta gra wiele wspomnien, gralem w nia dniami i nocami, fascynowalo sie nia z przyjaciolmi, dzielilo sie wrazeniami z kumplami i kolezankami ktorzy sami zaczynaja w to grac :D Pamietam ze kiedys nawet taka prymitywna wlasna gazete o The Simsach zrobilem, wycinki z gazet itd. ;) Teraz natomiast a to nie bylo miejsca na dysku, a to sie nie chcialo, lub nie mialo czasu. Bede czekal na nowy dysk i pewnie z powrotem The Sims jedynka jak i dwojka zawita na moim kompie :D Temat jest o tym czy dalej gramy w The Sims, a ja sie o swoim dysku rozpisuje :P Od Jedynki wszystko sie zaczelo, niewiele osob na samym poczatku wiedzialo co to za gra, ale rozpowszechniło sie to w rodzinie i wszyscy zaczeli grac :D Najwieksza popularnosc to zauwazylem ze podstawowy The Sims robil najwieksza furore . Swoja prostota, i relizmem to co sie dzieje na co dzien w naszych rodzinach, podbil serca moim znajomym i rodzinie :D jak i oczywiscie moje ;) Ta monotonia niestety czesto zdarzala ze po prostu gra sie nudzila, ale na to jest lekarstwo, abstynencja jakies 2 tyg. bez The Sims i czytanie te forum, odrazu naleci slinka na pogranie :D Co raz to trudniej przyznac sie do grania w tego szlagiera poniewaz za nazwa The Sims idzie pewien stereotyp, ze mlodziez, juz tak bardziej dorosla dobijajaca do pelnoletnosci czy tez juz gibajaca sie z dowodem osobistym :P niepowinna grac w ta "dziecinna" gre, no ale niech Ci co tak mowia sami sporobja zagrac :D Pozdrawiam :) |
Ja mam wszystkie części jedynki i dwójki, ale obecnie nie gram w simsy.
Dlaczego? TS1: -Denerwuje mnie brak możliwości dobierania fryzur osobno i ubrań osobno. -Troszkę słaba grafika -Zepsuły mi się 3 dodatki :/ -Znudziły mi się po ciągłym graniu TS2: -Strasznie mi się ścina :( Jedynym sposobem, żeby się nie ścinało to zrezygnować z instalacji paru dodatków oficjalnych i dodatków z neta, a wtedy to mi się już nie chce grać :/ Ale spodziewam się zaniedługo nowego kompa :) Troszkę wyszedłem z poza tematu, ale myśle że mi wybaczycie ;P |
1 wymiata!
Według mnie Sims 1 mają klimat, kiedy kupiłam 2 brakowało mi tej muzyczki na początku, co z tego że śa 3d po drugie TS2 maja wysokie wymagania i nie każdy ma taki komputer, na nowo zakochałam się w 1, nie zmienię zdania
|
powiem wam.jestem nowym użytkownikiem forum ale w the sims 1 gram 3 lata ona jest cool
:) |
Ja lubie grać w The sims
Bo : po pierwsze - nie mam dwójki po drugie - grałam w dwójke u koleżanki i stwierdzam iż dwójka jest do pupy :) po trzecie - za duże wymagania a po czwarte - zakochałam się w jedynce i nie zawierzam tego zmieniać |
Odp: Kto jeszcze gra w The Sims1 i dlaczego?
Tak naprawdę to ja grałam w The Sims 2 ale gdy przypomniało mi się że wreszcie mogę zainstalować The Sims 1 to od razu pobiegłam po płytkę :P . The Sims 1 to "Matka" The sims 2 :) . Poznałam tą grę w 2000 r. i naprawdę warto grać w tę grę :) .
P.S Sorki że niektóre słowa się powtarzają :) |
skoro odświeżamy temat to ja gram w simsy 1 i mi dobrze ;) chociaż jednak 2 jest lepsza...:P
|
z jedynką simsów było tak jak z pierwszą miloscią :shy:zakochałam sie jak u koleznaki zobaczyłam simsy (a były wtedy TYLKO 1 sims bez dodatków)potempo kolei miałam dodatki.to były czasy a teraz druga miłosc do simsów 2.ale i tak zawsze bede dzielic miłosc do dwóch czesci :wub: (1 i 2 tak samo koffam :P )
|
Ja już nie gram... Wolę sims 2. Po prostu są lepsze... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:09. |