![]() |
*****iście! Usp, przepraszam... *skruszony* Jeśli dodatek ma być, temat przydało by się przykleić... Berata, jesteś na lini?? |
To wspaniale kiedy premiera???? :happy2: :happy2:
|
Cytat:
|
Za*ebiście !!!!!!!! Już się doczekac niemoge!! The Sims 2 Pets - oficialny dodatek :D
|
Mam nadzieję, że dodatek będzie dobry i oczywiście, że będzie wnosiłdo gry bardzo wiele - chodzi mi tu również o zwierzaki. Mam nadzieję, że nie będą się ograniczać co do psów i kotów jak jedna osoba tu wspomniała ... :]
|
Cytat:
|
Nowy dodatek? Nice, ale będą tylko psy i koty oraz mniejsze zwierzaczki? A nic o koniowatych? ;[ To głupi dodatek będzie bez kopytnych kolegów ;[ (joke jakby co). Znając zboczenie Maxis to pewnie sim będzie mógł kupić lame, która będzie uniwersalna :P. Chociaż miło byłoby gdyby sim mógł właśnie jakiegoś koniowatego zwierzaczka mieć :>. No nic poczekamy, zobaczymy co zrobią.
|
W gazecie czytałem, że dodatki do gry będą wychodzić w przerwie CO NAJMNIEJ 6 miesięcznej, więc obliczmy: marzec ( premiera WB ) + 6 = wrzesień. W sam raz, NŻ też wyszło we wrześniu :yes:
Pozdro ;) |
Perlie - niedługo się odezwę ... Obiecuję!
Ja bym chciał aby w grze właśnie pojawiły się konie, żeby Sim mógł na nie wsiadać oraz wykonywać interreakcje typu "Przejażdka". Oczywiście to marzenia ... Żeby pojawiły się delfiny, foki, które można by było wysyłać np. do cyrku i tresować. Wtedy powstała by taka nowa parcela, właśnie do tego specjalna. Simy odwiedzałyby właśnie ten cyrk i oglądały pokazy zwierząt. Liczę, że nie zabraknie w grze jakiś ptaszków typu gadających papug, bądź małych chomików. Ha! Ale marzenia. Ja nie chcę się zawieść! Nie! Ja nie chcę tylko kotów i psów. Czy ktoś mi powie jakie Zwierzątka były w I części gry? |
Psy, koty, papugi, iguany, żółwie i rybki ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:52. |