TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Macie pytania? Zadawajcie je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33961)

Zozolinka 19.03.2007 17:19

jest bo jest nowa gazetka o The Sims 2 Cztery pory roku i The Sims:Historie z życia wzięte+płyta z dodatkmi i łatkami i tam jest the sims 2 zwierzaki warsztat za 6.90zł i jest tam ponad 5500 dodatkow ale jak zainstalowalam sims 2 zwierzaki warsztat to mi sie warsztat nie chce otworzyc i ten zwykly i zwierzakow;(

Alatáriël 19.03.2007 17:28

Cytat:

Napisał Zozolinka
jest bo jest nowa gazetka o The Sims 2 Cztery pory roku i The Sims:Historie z życia wzięte+płyta z dodatkmi i łatkami i tam jest the sims 2 zwierzaki warsztat ale jak zainstalowalam to mi sie warsztat zwierzakow nie chce otworzyc;(

Cóż... To, że płyta z gazety nie chce sie otworzyć, to mnie nie dziwi xD Ale nie wiedziałam o tym... Czy można to jakoś nabyć "legalnie"?

Zozolinka 19.03.2007 17:29

plyta sie otworzy ale nie warsztat!

Zozolinka 19.03.2007 17:30

ale jak nabyc legalnie?czyli kupic?

Fizzly 19.03.2007 18:14

Cytat:

Napisał 13_aga_13
Cóż... To, że płyta z gazety nie chce sie otworzyć, to mnie nie dziwi xD Ale nie wiedziałam o tym... Czy można to jakoś nabyć "legalnie"?

Płyty z gazet są legalne...

Alatáriël 19.03.2007 20:26

Tjaaa... Przypuśćmy film z gazety, to nie jest przypadkiem pirat? Może sie myle... A czy można ten warsztat kupić?

Eámanë 20.03.2007 08:23

Cytat:

Napisał 13_aga_13
Tjaaa... Przypuśćmy film z gazety, to nie jest przypadkiem pirat? Może sie myle... A czy można ten warsztat kupić?

Film z gazety to nie pirat, gazeta ma pozwolenie na jego rozprowadzanie. A warsztat możesz kupć z gazetą :P Zastanawia mnie tylko, czy to oficjalny dodatek EA Games, czy taki zrobiony przez fanów...

Alatáriël 20.03.2007 10:34

Cytat:

Napisał Eámanë
Zastanawia mnie tylko, czy to oficjalny dodatek EA Games, czy taki zrobiony przez fanów...

Właśnie... Jeśli zrobiony przez ea games, to powinno o nim gdzieś w necie pisać, nie? Ja o nim nic nie słyszałam ._.
Ale zdaje mi sie, że to zwykły warsztat, tylko można w nim robić zwierzaczki ^^ Przydałby mi sie...

xoliwkax 20.03.2007 14:47

Cytat:

Napisał 13_aga_13
Właśnie... Jeśli zrobiony przez ea games, to powinno o nim gdzieś w necie pisać, nie? Ja o nim nic nie słyszałam ._.
Ale zdaje mi sie, że to zwykły warsztat, tylko można w nim robić zwierzaczki ^^ Przydałby mi sie...

Mi wlasnie tez by sie przydal,ale nie wiem z jaka gazeta moge dostac ta plyte? ;(

Patryczek 21.03.2007 16:45

4 pory roku :)

Mam simsy 2 i chce kupić dodatek 4 pory roku :D
i nie wim czy będą działać mam na myśli to czy nie są potrzebne inne dodatki np własny biznes , zwierzaki
:) JAK TAKI TEMAT BYŁ PRZEPRASZAM :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:02.