![]() |
w pliku readme powinno być o kodach.
|
tak
Jest ale jest tylko kod na to aby świetliki były wiecznie żywe a napewno jest więcej kodów jak np na to by rośliny były zdrowe czy jakieś takie związane z ogrodnictwem itd :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Hej podobno chodziła plotka, że 4 pory roku mają mieć coś takiego, że rodzina simów nie tylko ma parcele, ale i coś jeszcze....no nie wiem na serie zimowe? Jakiś inny domek dodatkowo :) A nic w grze takiego nie wynajduję |
Taa tez czytalem..hmmm moze to jednak tylko plotka ? iwe ktos, cos ??
|
Cytat:
Zwykła plotka. |
A ja muszę jeszcze czekać na Cztery pory roku przez 2 lub 3tygodni ;( ;( ;( Ale mam nadzieję, że to szybko zleci. W tym dodatku zastanawia mnie wiele spraw, np. o owocach. Czy będzie tylko z pięć rodzajów, czy więcej? To samo z ubraniem. Czy sim zimą może wyjść na podwórko w samej bieliźnie? Jeżeli tak, to gdy już dostanę grę w swoje ręcę, to tak zrobię z jakimś wkurzającym simem :P
|
Może wyjść bez ubrania, ale na pewno nie będzie mu do śmiechu :P
|
Spodobało mi się to, że nie trzeba pamiętać o ubieraniu simów w kurteczki - same to robią :)
Oprócz tego zaobserwowałam dziś takie nowości jak: - nowe kariery (poszukiwacz przygód, edukacja, dziennikarstwo, muzyka, gracz [chyba taki na giełdzie]) - czasem z powodu śnieżycy lekcje są odwoływane i dzieci mają dzień wolny od szkoły :D - tak jak w poprzednich dodatkach można było być wampirem czy wilkołakiem, tak teraz można stać się simoroślą - można chować przyrządzone jedzenie do lodówki, wtedy się nie psuje - pora roku trwa 6 dni - w telewizji albo w gazecie można zobaczyć prognozę pogody :P - po kliknięciu na skrzynkę pocztową pojawia się opcja "zapłać wszystkie rachunki" - nie trzeba biegać po domu i ich szukać - można dawać innym simom prezenty, które mamy w wyposażeniu (coś jak w TS Randka) - w zimie czasem przychodzą do nas pingwiny i rozmawiają z bałwanami :D |
Selena, chyba wiem, o co ci chodzi. Na okładce chyba było napisane, że można latem zbudować letni bungalow, czy jakoś tak.
Czyli nie ma takiej wyspy wakacyjnej? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:18. |