TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Za co najbardziej lubicie Nocne Życie? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=34965)

Lorette 17.06.2008 16:07

Odp: Za co najbardziej lubicie Nocne Życie?

Najbardziej lubię za to, że są samochody, ale randki, wampiry i przedmieście też jest fajne... Ogólnie lubię ten dodatek ;D Jeden z lepszych... przynajmniej wg mnie ;]

Nix 20.06.2008 20:03

chyba głównie lubię NŻ za samochody, wampiry, cygańską swatkę i za randkowe interakcje. no i mamy tu pokaźna liczbę nowych przedmiotów ;] jeden z tych dodatków, które lubię bardziej

szkoda tylko, że teraz zepsuli wszystko tym "idź na parcelę" - samochody wydają się już być niepotrzebne :'[ ale i tak gram, tak jakbym nie miał tej opcji, to by było nie fair w stosunku do simów którzy sobie kupili auto xD

KissForYou 01.07.2008 08:51

Cytat:

Napisał karolcia92 (Post 623073)
To dlaczego ja przeczytałam w jednym czasopiśmie o simach, że dochodzi w Nocnym Życiu?

Ja nie mam NŻ ani NS i mam co kreci, a co odrzuca. A moze we WB albo CPR dochodzi??

maagda_17 26.07.2008 15:05

Co kręci, co odrzuca

SKiter404 26.07.2008 16:35

Ja za wypady na miasto z grupą. Wreszcie mogę wszystkich przyjaciół bez problemu zaprosić na miasto i poprawiać relacje z każdym (I jeszcze ta ocena spotkań, dwa razy z rzędu karaoke dostałem). A w ankiecie zaznaczyłem: "Za przedmieścia", "Za kluby i te pe", "Nowe interakcje (Szczególnie te "niespodziewane oświadczyny" czy cuś).

Santa_Claus 26.07.2008 17:00

Ludzie "co odrzuca a co kręci" dochodzi w każdym kolejnym dodatku, obojętne czy jest to NŻ, NS, WB czy Zwierzaki xDD

alicja100procent 25.08.2008 22:13

nocne życie, kiedy ja się bawię to wy śpicie..... k44 kto wie ten wie :) a tak ogólnie dodatek nocne życie bardzo lubie ja ( moja siora miała koleżanke która tak zmieniała szyk zdania i cały czas tak mówiła hehe - inna sprawa że była troche upośledzona - ale tylko troszkę )

Ritty 27.08.2008 09:40

A więc:

Za randki, samochody, aspirację, nowe interakcje z simami, ogólnie za wszystko. Bardzo ciekawy dodatek, nic więcej do powiedzenia nie mam.

cherrie 11.10.2008 14:43

Ja po prostu KOCHAM wampiry (bardziej niż samochody!!!)

Alisha 11.10.2008 18:16

Ja tez ;) Ale samochody tez sa cool ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:37.