![]() |
Odp: Za co najbardziej lubicie Nocne Życie?
Najbardziej lubię za to, że są samochody, ale randki, wampiry i przedmieście też jest fajne... Ogólnie lubię ten dodatek ;D Jeden z lepszych... przynajmniej wg mnie ;]
|
chyba głównie lubię NŻ za samochody, wampiry, cygańską swatkę i za randkowe interakcje. no i mamy tu pokaźna liczbę nowych przedmiotów ;] jeden z tych dodatków, które lubię bardziej
szkoda tylko, że teraz zepsuli wszystko tym "idź na parcelę" - samochody wydają się już być niepotrzebne :'[ ale i tak gram, tak jakbym nie miał tej opcji, to by było nie fair w stosunku do simów którzy sobie kupili auto xD |
Cytat:
|
Co kręci, co odrzuca
|
Ja za wypady na miasto z grupą. Wreszcie mogę wszystkich przyjaciół bez problemu zaprosić na miasto i poprawiać relacje z każdym (I jeszcze ta ocena spotkań, dwa razy z rzędu karaoke dostałem). A w ankiecie zaznaczyłem: "Za przedmieścia", "Za kluby i te pe", "Nowe interakcje (Szczególnie te "niespodziewane oświadczyny" czy cuś).
|
Ludzie "co odrzuca a co kręci" dochodzi w każdym kolejnym dodatku, obojętne czy jest to NŻ, NS, WB czy Zwierzaki xDD
|
nocne życie, kiedy ja się bawię to wy śpicie..... k44 kto wie ten wie :) a tak ogólnie dodatek nocne życie bardzo lubie ja ( moja siora miała koleżanke która tak zmieniała szyk zdania i cały czas tak mówiła hehe - inna sprawa że była troche upośledzona - ale tylko troszkę )
|
A więc:
Za randki, samochody, aspirację, nowe interakcje z simami, ogólnie za wszystko. Bardzo ciekawy dodatek, nic więcej do powiedzenia nie mam. |
Ja po prostu KOCHAM wampiry (bardziej niż samochody!!!)
|
Ja tez ;) Ale samochody tez sa cool ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:37. |