TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Impreza (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35632)

Poziomka 19.11.2007 13:12

Odp: Minidodatki 2007 - "Impreza" i "Moda z H&M"

Mam te dodatki:D

xD

kaniuch 29.12.2007 12:24

Cytat:

Troche głupie i bez sęsu robią się te Mini packi
jak to bez sensu dodatki? na czymś muszą zarabiać :P swoją drogą, te simsy to żyła złota, jak nam się to już znudzi to będzie się tym rajcować następne pokolenie. Jak dla mnie jednak to simsy umarły razem z "na studiach". Mam większość dodatków i czytałam recenzje, to wszystko jest już na siłę. Żaden dodatek nie przyniósł przełomu - no, może oprócz czterech pór roku. Nawet na zwierzakach się zawiodłam. Nie mam też jeszcze Podróży, ale i to ponoć nie było nic wielkiego. A the sims 3? To już jest moim zdaniem przegięcie...

Nikol112 01.01.2008 10:53

MAM MODE Z H&M i jest dużo ciuszków. Mi się one podobają i to nawet bardzo oprocz takich sukienek ale nie przeszkadzaja mi one wiec nie mam sie czego czepiac. Ale to nie jest moj problem,wiec jak juz wspomnialam to mam mode z H&M ale nie wiem jak isc na wybieg jak ogladac te modelki czy modelow,a jak daje odladaj na kurtyne to oglada kurtyne!!!!! Mam jeszcze jedno pytanko czy jak mam simke to ona moze byc ta modelka i występować na tym wybiegu ?????? PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ I Z GORY DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!! MAM MODE Z H&M OD WCZORAJ !!!!!!!!!!

Kobek1996 16.10.2008 11:20

Problem z The Sims 2 Impreza

Mam problem. Zainstalowałam dodatek do The sims "Impreza" gdy włączam ikonke pojawia mi sie normalnie to białe tło itp. a nagle komunikat ze uruchomiona zostala niewlasciwa wersja gry prosze uruchomic the sims 2 moda z h&m ? O co chodzi ?

Searle 16.10.2008 13:08

Odp: Problem z The Sims 2 Impreza

Urychamiaj z najnowszego dodatku do The Sims 2, jaki wyszedł, czyli np Osiedlowe Życie

legolas 16.10.2008 14:43

Searle chodziło o to ,że jesli ma simsy Moda z H&M a jest nowsza niż impreza to ma uruchamiać na tym :)

Björk 16.10.2008 15:38

OK.
A Impreza wyszła później niż H&M? Wydawało mi się, że HAM był pierwszy?

legolas 16.10.2008 16:58

Impreza i potem H&M Wiec uruchami się na H&M

Hefalump 25.10.2008 11:04

Impreza!

Co powiecie na ten dodatek?Dobry czy zły?

Moim zdaniem jak każdy inny dodatek jest fajny.Spodobało mi się najbardziej to ze jest tyle nowych tortów.A wam co się spodobało?

ultraviolence 25.10.2008 13:30

Odp: Impreza!

Ja uważam, że bardzo dobry. Podoba mi się, że jest wiele nowych obiektów do stworzenia fajnej imprezy. Najlepsze jest to, że można stworzyć ładny, imprezowy zestawik w pasujących do siebie barwach :D Osobiście nie wyobrażam sobie stworzenia simowego party bez tego mini-packa.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:06.