![]() |
Odp: Wrażenia z gry.
"Oczywiście nie obeszło się bez wymówek taty ("jak można wydać 80 złotych na takie głupoty", "nie szkoda ci?" <- u mnie było tak samo tym bardziej że ja troche sarszajestem :p Ale wrażenia są świetne bo zmieniające się pory roku to coś czego mi w simach brakowało zawsze :) Cóż moge powiedzieć gra jest świetna :D
|
hmm a co ja mam powiedzieć, skoro mam 21 lat ?? ;P też nasłuchałem się takich wymówek, tylko że delikatnie wytłumaczyłem tacie że on lubi majsterkowanie a ja lubię gry, i to że urodził się w innej epoce nie oznacza że ma krytykować moją rozrywkę... ;P
a co do The Sims 2 to muszę się przyznać że zrobiłem kiedyś głupstwo - miałem podstawową wersję, dodatek na studiach oraz nocne życie i sprzedałem na allegro tak więc od 1,5 roku nie gram w SIMSY :1smutny: nie zdawałem sobie sprawy że ta gra pozostanie na zawsze w mojej głowie, i po prostu muszę ją mieć. Kupiłem Cztery Pory Roku wczoraj, a teraz czekam aż babka z allegro prześle mi wydanie świąteczne wraz z podstawową wersją bo inaczej nie mogę grać, tak więc pogram dopiero w połowie przyszłego tygodnia, chociaż mam wielką ochotę pograć teraz!!! na razie zostaje mi HOM&M3 |
Mnie wkurza zima :angry: , tyle czekałam na dzieci, a tu jedno lekko zmarzło i już opieka społeczna zabiera mi dwójkę :(
A tak poza tym, to ja myślałam, że simy mogą się opalić w lato, ale chyba jednak się pomyliłam, bo leży simka całe lato na leżaku i nic... |
Dostałam w sobote i gram od Niedzieli . Fajnie ,szkoda ,że miałam okazje obcować tylko z Porami Roku i Własnym Biznesem. Ale we wrześniu dostanę Studia , moje koleżanki mówią ,żę Studia i 4PR to najlepsze dodatki. Na razie dograłam do Wiosny :P I do lata zostało 2 dni. Spoko jest ale jak mam małe dziecko to nie nadąrzam z plewieniem i opieką nad nim ,a ojciec pracuje i pracuje xD Nie podoba mi sie tylko to ,że zaczyna się gre od Zimy.. chyba ze tak tylko jest na Wzgórzach . . . w starych miastach jeszcze ni grałam ..
|
Możesz sobie, przecież przestawić kolejność pór roku.
|
Cytat:
|
Klikasz na znaczek tulipanów (w lewym górnym rogu) i przestawiasz.
|
Ja kupiłam wszystkie dodatki bez zadnych "nie szkoda ci pieniędzy" gdyż sama zarobiłam a po za tym nauczycielki maja o mnie dobre zdanie , mam wysoka srednia itp. wiec :P nalezy mi sie cos od zycie za moja ciezka prace :D A ogolnie dodatek jest super, exstra cool i bomba :D
|
Fajny, ciekawy, polecam. Trzy słowa potrafią opisać wszystko :D
|
Sorka.... FASCNUJĄCY!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:58. |