TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   ~Pożądanie za wszelką cenę~ (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36723)

..::lOvE::.. 25.08.2007 11:56

Odp: ~Pożądanie za wszelką cenę~

Swietne !!! Szkoda ,że uśmierciłaś moją ulubioną Przyjamniaczkę Lilkę :P Czekam na Seven :P

ola669 28.08.2007 20:52

mogą byc te toje fotostory:)daje 8/10 i czekam na kolejne odcinki o ile bedą:D

Majka96 11.09.2007 16:34

Za dużo wulgaryzmów... Ale nawet ciekawe. chociaż ja stanowczo wole BEZ przekleństw. Zmień to!

Ale mam nadzieje, że będzie dalej.

FeverEDIT: Używaj opcji edytuj.

Nilla_10 11.10.2007 14:38

Super FS te wulgaryzmy ją podkreślają czekam na 7 odcinek

Kati_Simka 11.10.2007 21:20

Proponowałabym zamknąć temat, bo chyba autorka zrezygnowała z pisania dalszych rozdziałów...

magda_17 08.12.2007 14:14

supcio FotoStory!!!!!

kami22 17.12.2007 20:06

Fajne. Bardzo fajne. Kiedyś przeczytałam, i teraz tego szukałam. I taka jedna na innym forum (Gangsterka) mi podała link.

kami22 17.12.2007 20:07

Aha. Kiedy następny odcinek??
P.S. Olek tto brat Kasandry :>

Gio 03.02.2008 18:34

No cóż. Spoglądałem juz i na następne odcinki i we wszystkich jest coś czego nie moge przeboleć. A mianowicie masz bardzo słabo ustawiona grafikę w grze! Dlaczego te dłonie wyglądają jak placki, skoro każdy paluszek w większych wymaganiach jest oddzielnie? Trochę nielogicznie nie przestawić chociaż sobie na czas robienia zdięć jeśli ci tnie przez to czy coś (no bo to psuje ogólnie cały obraz i emocje wyłowywane w potencjalnym czytelniku, a także może i u niektórych niechęć). Słaba jest też grafika tekstur (zdaje mi się, że na najniższym poziomie.), bo to głupio wygląda w podglądzie innych domów (np. za biegnącą bohaterką domy wyglądają jak z klocków, a drzewa z poszarpanej bibuły). A teraz o fabule. Fabyła jest super i byłoby 10/10 gdyby nie da GRAFIKA!!! Jak najszybciej sobie tam poprzestawiaj i siódmy odcinek wystaw na forum w pełnej klasie. Ogólnie z fabuła i grafiką daję 7/10.

<Kliooo13> 04.02.2008 11:02

chyba jednak naprawdę trzeba zamknąc ten temat albo dac jeszcze szansę czarnej mambie i poczekac ale nie odswiezajcie już tego FS bo się załamie. Tak jak było z... o! Smutne życie małej Kingi. andy752 sobie go odswiezył i potem zaczeli pisac inni. Jak przez 2 miesiące się autor/ka nie odzywa to Fs można uznac za porzucone.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:57.