![]() |
Odp: Wasze rokordy !!
mój rekord grania to tydzień i mam już cztery pokolenia
|
Moją pierwszą (a właściwie mieszanka pierwszej i drugiej) rodzinką, w której skład wchodzili Tony i Mary Jane (która była moja pierwszą Simką w TS2, z domu miała Sendfield) Michaels, grałam 1,5 miesiąca. Doczekali się wnuków, dalej już nie szło, gdyż nastąpił I Format Sierpniowy (bracik sformatował mi CAłY dysk :1smutny: bez mojej wiedzy i zgody ;() i straciłam wszystko co miałam.
Obecnie gram 6 miesięcy (od września zeszłego roku) z przerwami rodzinkami z Dziwnowa. Nie wiadomo, czy nie dobiję jak niektórzy userzy kilku lat ;). życzcie mi powodzenia! :) W aspiracjach nie pamiętam dokładnie, ile miałam, ale najwięcej to było gdzieś 130 000. |
Ja zawsze gram 2 dni albo 4 jedną rodzina . Ale od ostatniego czasu od wczoraj stworzyłem rodzinę Nowak ( z pierwszej części gry) i gram nimi w Miłowie. Simami są Jan i Anna Nowak właśnie doczekali się dziecka Henryka i zaadoptowali Stanisława . Teraz dzieci rosną. Planują grać ta rodziną najdłużej jak mogę .
|
Mnie cos ostatnio pociagneło żeby wyciagnac z szuflady TS2 i je zainstalować, a wiec wywalilam jedynke i wrzucilam dwojke(ech... kobieta zmienną jest :D ) Gram w TS2 dopiero od srody czyli 3 dni;P i niezle somplikowalam simom życie. Najpierw Olivia i Artur postarali sie o dziecko, wyszła córeczka. Jagoda która teraz jest nastolatką, kiedy Jagoda była małym dzieckiem(raczkującym) Olivia(jej mama) i jej tata Artur postarali sie o drugie dziecko, i Olivia urodziła syna Teodora który aktualnie jest dzieckiem(tym szkolnym). Postanowiłam ze pozwole simom aby postarali sie o trzeciego dzieciaczka do gromadki :D (poniewaz oboje rodzicow mieli pragnienie ,,Mieć niemowle") Problem w tym ze smka urodziła bliźniaki Kamila i Karoline. Nie zadowolił mnie ten fakt, no ale cóż jak już sa to niech je wychowają :D
W przyszłośći mam zamiar wybudować bardo duzy dom, zeby każdy miał swój kąt;) albo poprostu każe im sie wyprowadzic na swoje śmieci :D Postanowiłam że nie bede stosowac żadnych eliksirów ani nic w tym stylu, bo chce zeby krąg życia toczył sie naturalnie :D A co do tematu to najdłużej chyba grałam miesiąc bo komp sie zepsuł;( |
hm... ja z... no nie wiem może góra 2 tygodnie :)
ale ja gram różnymi rodzinkami, chociaż zazwyczaj po jakimś czasie mi się nudzą.. x.d |
Ja najpierw stworzyłam rodzinkę ( dziewczyna i chlopak - Paulina i Kacper Migoscy ) zakochali się w sobie, wzięli ślub i mieli najpierw 1 dziecko ( chłopiec - Mateusz ) a pozniej mieli jeszcze jedno dziecko ( dziewczynka - Martyna ) .
Paulina i Kacper zestarzeli się a dzieciaki powoli dorastały. :D Póżniej niestety Paulina i Kacper umarli ze starości... ;( Mateusz jako nastolatkowie nie mieli partnera / partnerki. :no: Ale gdy dorośli... :shifty: zaczęły się wycieczki do przedmieścia... :P Mateusz mial 2 dzieci a martyna 3. :) Gram w tą grę od kilku jakiegoś miesiąca i zamierzam dalej :):) |
Mój rekord grania to miesiąc codziennie, aż wszyscy się zestarzeli, a nie lubię grać emerytami...
|
Ja stworzyłam rodzinkę Jolie w Weronie - Angelina, Nathan, Vanessa [o ile dobrze pamiętam xD], Vanessa jako nastolatka miała stałą symapię [już nie pamiętam kogo xp] później urodził się Barth, Vanessa dorosła i wyszła za Adama [chyba, był to facet stworzony przeze mnie specjalnie dla niej ^^], urodziła najpierw Nataly, a później Veronice, Nataly chodziła z Romeo Montek ;d, a później się z nim chajtnęła i urodziła Davida i dwie bliźniaczki, a Veronica wyszła za mąż za... nie pamiętam xD, ale wiem że była w ciąży, a wracając do Bartha ożenił się z jakąś sprzątaczką z Werony i urodził dziecko ;0, grałam nimi dwa tygodnie, a później musiałam usunąć grę ;( bo mi się coś popsuło ;(
|
Mój rekord to 6 pokoleń ho ho !
To i tak dużo jak na mnie. |
Ja gram około 4 miesiące ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:08. |