TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Młodzieżowy Styl (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37976)

Affectia 10.11.2007 11:59

Odp: The Sims 2 Teen Style Stuff

Moja koleżanka wczoraj dosatała ten dodatek. Włączyłyśmy grę i... do bani! Jeden fajny fryz, a poza tym 30 zł w błoto. Hmmm... Cofam to co powiedziałam wcześniej.

Samantha 10.11.2007 13:26

Mam od dzisiaj!!:D Za chwilę zacznę grać i mam nadzieję, że mi sie spodoba.:)

Lilith 10.11.2007 15:58

Tak??? To powodzenia :P . Ja mam ale u kumpeli grałam, więc po tym co zobaczyłam płyta wylądowała na półce ;P

Byczu 11.11.2007 07:12

Niektóre rzeczy są ok ale inne....niewypał:P

Gabiq 11.11.2007 09:00

Byłam raczej sceptycznie nastawiona do tego minii packa ;) .. kupiłam, zainstalowałam.. nie spodziewałam się cudu i wielkiego zaskoczenia ;) a jednak.. nie wygląda to najgorzej :)

Pamiętać należy, że mini packi to tylko kilka rzeczy ;) .. i nie każdemu trafią w gust. Sporo osób pisało, że lepsze w necie ściągnąć można :) Ja nie ściągam z netu dodatków i dla mnie taki pack to nawet fajna odmiana ;)

W sumie, NIE TAKI ZŁY jak się spodziewałam ;).. choć mogłoby być znacznie lepiej..

Gacia90 11.11.2007 20:39

Mi się niektóre rzeczy nawet podobają, zdecydowanie gorszy był wg. mnie pack Impreza.

P_aula 14.11.2007 16:10

Od dnia dzisiejszego na łamach THE SIMS POLSKA rozpoczynamy wielkie testowanie akcesoriów Młodzieżowy Styl! Tak jak zapowiadaliśmy, publikujemy szczegółowy opis każdego z nowo wprowadzonych elementów oraz masę screenshotów. Dziś prezentujemy pierwszą część testu - TU - opisujemy w niej nowości trybu tworzenia rodziny jakie wprowadza dodatek. Przy okazji opublikowaliśmy także naszą ocenę tej części gry. Zachęcamy do lektury szczególnie te osoby, które w dalszym ciągu zastanawiają się jeszcze, czy grę warto zakupić!

Zaś już w najbliższy weekend zaprezentujemy drugą część testu - omówimy w niej nowości trybu budowy i kupowania.

Zapraszamy! ;)

Tiunivell 18.11.2007 16:44

Ja już kupiłam. Obiekty fajne :D Zaraz lecę dalej urządzać nowy domek :) Nie zawiodłam się :D

Angie96 19.11.2007 07:06

A ja kupie... Z internetu - macie racje mozna ściągnąć. Ale większość takich "fajnych" jest płatna. A ja kupie, bo mam tylko 1 pokój dla nastolatki. A ak - nareszcie będę miała dla chłopaka! Wszyscy chłopy nastoletni mają badzieny pokój. NAreszcie będzie ładny. A po za tym jest dużo ładych rzeczy, ubrań i co najważniejsze - fryzur :P Nie skzoda mi 30 zł bo i tak nie mam na co wydać.

P_aula 19.11.2007 15:52

Angie96: Jeśli chodzi o mnie, wydaje mi się, że to dla Simek wszystkiego zawsze jest najmniej ;) W tych akcesoriach pojawiło się natomiast wiele elementów zarówno dla jednej jak i drugiej strony.

Osobiście uważam, iż te akcesoria są naprawdę bardzo dobre i warto je zakupić. Zawsze wszystkiego brakowało dla nastoletnich Simów - Młodzieżowy Styl uzupełnia te "braki" wzbogacając grę o wiele nowych i interesujących elementów :)

P.S. Od wczoraj na łamach www.thesims.pl znaleźć możecie drugą część Testu Młodzieżowego Stylu -
TU - nie posiadających packa a zainteresowanych jego zakupem zapraszam do lektury! :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:10.