TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

egotastic. 17.09.2007 17:40

Odp: Co chcielibyście zmienić?

OOOO TAAAAK

chestnut lov4ever
chestnut jest nie do pobicia :d
ogolnie przyda sie wiecej niz jeden nowy styl, ale zostawcie jak juz te stare.

serendipity 17.09.2007 19:42

No to teraz trzeba tylko zainteresować tym pomysłem jakiegoś moda/ admina :).

nossace 17.09.2007 20:14

chestnut ma swoj urok

chociaz ja jestem lover Black_Style forever ;(

w sumie przetrzymam wszystko tylko nie jakies dziwaczne zmiany ulozen postow i inne upiekszenia ktore oszpecaja.

konwallia 18.09.2007 09:46

Cytat:

Napisał strawberry_condom
Lincia, ty lepiej nawet nie odważaj się mówić złego słowa o sw, bo zaraz przyjdzie jakaś konwallia np. i będzie ci robiła wywody na temat tego, że 'i tak siedziałaś na sw' ;( ;(

To co myślicie o sw jest Waszą prywatną sprawą, możecie o tym trąbić wszem i wobec, nie interesuje mnie to zupełnie, ale proszę zostawić moją osobę w spokoju. Jeśli nie macie o mnie nic dobrego do powiedzenia, to proszę w ogóle mnie nie wspominać. Będę wdzięczna :) Tym bardziej, że ja Was też traktowałam z należytym szacunkiem i jedynie co negowałam, to Wasze chamskie odzywki i zachowania w konkretnych sytuacjach, co w odniesieniu do kontekstu i tematyki forum było jak najbardziej słuszne i na miejscu.

serendipity 18.09.2007 15:09

Wracając do tematu, szukałem styli, jak się okazuje to chestnut chyba nie będzie pracował na naszym forum (u nas jest chyba vbulletin 3.0 a chestnut jest na 3.6).... Szukałem czegoś innego, ale mało ktore screeny były dostępne dla userów którzy nie wykupili abonamentu...

Windrider 18.09.2007 16:53

Yh, najlepiej to by było zaktualizować skrypt do wersji 3.6 zamiast szukać skinów pod 3.0 ;]

serendipity 18.09.2007 17:03

Fakt, ale, nie wiem czy uaktualnienie nie jest płatne...

Dami 18.09.2007 17:17

Cytat:

Napisał serendipity
Wracając do tematu, szukałem styli, jak się okazuje to chestnut chyba nie będzie pracował na naszym forum (u nas jest chyba vbulletin 3.0 a chestnut jest na 3.6).... Szukałem czegoś innego, ale mało ktore screeny były dostępne dla userów którzy nie wykupili abonamentu...

mam vbulletin i mozna zignorowac wersje stylu, tzn. np. styl z 3.5 moze pojsc na 3.6. ;)

egotastic. 18.09.2007 17:24

hym, a ja mam takie pytanie:

kiedy mi zniknie oficjalne upomnienie? chyba kazdemu skasowaliscie a ja mam. chyba ze ja 'bardziej' zasluzylam =dd

cysia 18.09.2007 17:34

Cytat:

Napisał Fool
Ban(an)y - kto, za co, dlaczego - fajny temat, dzieki za zebranie tego do kupy (:

tylko Rafalek to niestety nie moja postac, takiego imienia napewno bym sobie nie wybral.
i pomoge wam - Asshole juz dlugo czeka na sprawiedliwosc !

Jak chciałam żeby taki temat powstał to już wielka kłótnia że temat niepotrzeba .Czemu to ja mam na tym forum być najgorsza.Jak nie było Unforgiven,to było ok ale pisali że jestem ciut dziecinna bo jestem,ale jak coś nie pasiło Unforgiven,to już to foru m stało się dla mnie nić nie warte.Jak można komuś coś takiego robić za notke ''Nie czyta dokładnie to nie wie.Ja sobie nie życzyłam,żeby każdy mówił Whiskas.??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:47.