![]() |
|
Odp: Poronienie?!
myślę, ze dlatego dodali to w inteennie, bo z tym modem ludzik może zajść w ciąże kiedykolwiek - kilka moich simów ma bardzo neichciane dzieci >_>
tak przynajmniej można pokombinować i dziecko w końcu się nie urodzi xD [u mnie zaciążały simki na studiach, bałam się też, ze popsują mi grę] |
Sorka za offtop ;)
Serio?! :O Simowie dzięki InTeen'owi mogę tak poprostu zajść w ciążę? :O |
nom, czasami się zdarza ;/
|
U mnie Simka tylko raz poroniła. Z tego, co mi wiadomo, to przyczyną jest zaniedbywanie Sima, tzn. że np. ma niski wskaźnik potrzeb itd. Ale wtedy miałam InSimenatora i InTeenimatera.
|
To ja już nie wiem, to mając ten mod simka może sama z siebie poronić czy trzeba gdzieś klikać?
|
Możliwe, że odświeżam, ale odpowiem. ;) Mając InTeena można samemu celowo wywołać poronienie, klikając na budzik, ale zdarza się, że simka poroni sama z siebie, bez naszej ingerencji.
Mi niedawno simka poroniła, gdy tym modem przyspieszyłam sobie ciążę. Potem zaszła w ciążę jeszcze raz i mimo, że miała spełnione potrzeby i spoko poziom aspiracji, poroniła znowu sama z siebie. Trzeci raz nie próbowałam jej jeszcze zapłodnić. :P |
A ja wywołałam poronienie u Samanty Otomana :P to jest jakiś koszmar cały czas jest na czerwono w panelu Simów i na nic nie ma ochoty, nawet na pocałunki męża!
|
Mi Simki nigdy nie poroniły. Nawet mając niskie paski potrzeb.
|
Mi także. Może za bardzo dbam o Simki :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:58. |
|