![]() |
Odp: Sims 2 czy 1 ?
The sims 2 jest o wiele lepsza od 1
pod każdym względem :D Ale teraz wolałabym pograć w the sims 3 xD |
Nie pod każdym, Sims2 ma wyższe wymagania, czyli na starsze komputery jest beznadziejna, np. mój komputer spełnia wymagania tylko pierwszego dodatku do Sims2. Jeśli się ma starszego kompa to pozostaje Sims1 lub nie grać wcale w Simsy.
|
A dla mnie Sims 1 :d mam do tej części sentyment i tyle xd
|
Cytat:
o_0 to samo moge powiedziec o jedynce - na poprzednim kompie dzialaly mi tylko 4 pierwsze dodatki i nie moglam grac w nastepne a nowy kupilam sobie dopiero po wyjsciu 2 dodatku do dwojki... za 5 lat bedziecie wszyscy gadac, ze 2 jest lepsza od 3, bo dziala na kazdym kompie i ma male wymagania rotfl |
2 jest dla mnie lepsza pod każdym względem, chociaż 2 nie ma niektórych brakujących mi rzeczy, co w 1. Fajnie się w nią grało, ale to już przeszłość. Pozdr.
|
A dla mnie Dwójeczka rządzi :D. Bez obrazy dla fanów TS1, ale to już trochę prymitywna gra, w porównianiu do The Sims 2 :).
|
No tak bez TS1 nie było by TS2.I TS2 o wiele lepsze.Wiadomo pierwsza część niezbyt udana,jak powszechnie wszyscy wiedzą 1 najlepsza,ale myślę,że 2 lepsza.
|
Cytat:
|
Oczywiście 2
Najczęściej kontynuacja każdej gry jest od niej lepsza :P |
Ja mam 1 i 2. Ale ciekawsze wydają mi się Simsy 2. Lepsza grafika, więcej rzeczy... :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:37. |