TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Który Sim jest najgłupszy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3910)

...Martini..... 15.09.2005 20:29

Ja nienawidziłam Ćwirów... Majka miała taką minę jakby coś śmierdziało...
Najbardziej lubiłam sima Alexa, ale on był tylko w Randce... Fajni byli też miastowi :)

Karolcia 16.09.2005 09:17

No właśnie...ja nie lubię Ktosiów z "gwiazdy"...na wszystko się wkurzają :P W ogóle gwiazda to najgorszy dodatek :P

Star? 18.09.2005 07:35

Z wersjii podstawowej nie lubiłam kumpla i tego grubasa:D W dwójce nie lubię Większości z Werony i Dziwnowa.

Milly 19.09.2005 19:57

W jedynce denerwują mnie Ćwirowie,Nowaki,i ta głupia Kat z tyloma kotami...Jak tam wchodzę to zawsze te koty nanoszą śmieci do domu,stawiają przed drzwiami,i nie ma do cholery jak wyjść.Natomiast w dwójce denerwuje mnie Don Lotario.Ilekroć odinstalowuję simsy tylko dla tego pierdziela,nie wiem do jasnej co z nim zrobić.Nie chcę,aby dożył do starości z tyloma kochankami.Ma się ożenić z Kasandrą,Niną,Diną... :wacko:

efciaq 20.09.2005 06:15

A mnie wkurza Henryk tą swoją postawą. Zawsze w tym garniturze tak łazi i łazi i tak prosto wyprostowany, że aż za prosto.

Potem jest Kasandra Ćwir. Jakaś taka zdziczała.

domilika 23.09.2005 14:06

Cytat:

Napisał Star?
Z wersjii podstawowej nie lubiłam kumpla i tego grubasa:D W dwójce nie lubię Większości z Werony i Dziwnowa.

Dziwnowo jest fajne....... w sumie tylko tam są moje ulubione zielone simy i Pascal w ciąży :D

w jedynce nie lubiłam Mashuga, z resztą i tak ich wszytskich wywalałam i grałam swoimi, a w dwójce prowadze wojnę z simami ulicznymi, nie starzeja sie i w ogóle czepiaja sie moich simów bleah,

ktoś wie jak sie pozbyć dzieci?? ;(

bo studia ułatwiły mi pozbywanie sie ulicznych nastolatków :D

kubfelgi 17.10.2005 09:50

ten henryk cwir jest POPROSTU DEBILEM tak samo jak ten jan nowak
ten nowak jest glupi,tłusty i brudny jak do mojej rodziny przychodzi zre tyle ze glowa mala a ten cwir zaczą cos gotowac w mojej kuchni muj sim stał w tej kuchni a cwir w tej kuchni wywołal pozar i muj sim nie zyje a mialem go takiego fajnego tego sima :chair:

Sacline 17.10.2005 11:57

..........................:::::::::::::::......... .........................

wy jeszcze gracie w 1?? ja już rok w nią niegram !!!!!!!!
a najbardziej denerwował w 1 ten sumos W.S.N(wielki.spasiony nowak)(wpisałam jakiś kod i bardzo szybko urosnoł i sie szybko spalił :P )

Alien X 17.10.2005 15:57

?

A dlaczego w sondzie mam tylko jedną opcję do wyboru???? :wacko: :O :|

Fizzly 17.10.2005 19:59

Jeśli chodzi o głupotę to wszystkie simy z 1-ki są równie głupawe. :D
Ale najbrzydszy i najbardziej irytujący jest Nowak... :con:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:17.