![]() |
Odp: Wasz pierwszy dodatek
Na studiach - pierwszy wyszedł ;p
|
Cytat:
|
Moje dodatki:
Najpierw na studiach potem wlasny biznes jeszcze potem podróże poraz setny potem 4 pory roku poraz tysięczny potem Nocne życie :laugh: (kupilem w jesieni ubieglego roku) później na mikolaja dostalem impreze! a na wigilie mlodzieżowy styl i wreszcie Czas wolny |
Po kolei, najpierw na studiach (a może nocne życie najpierw było? xD) a potem reszta, nie licząc Czasu wolnego do którego na razie kaskę zbieram xD
|
Mój pierwszy i na razie najlepszy to The Sims 2 cztery Pory Roku.
|
a mój pierwszy to zwierzaki. jaka była radocha, choć i tak nie są najlepsze. :D
|
Mój pierwszy dodatek to zwierzaki, i jakoś tak się stało, że teraz brakuje mi tylko 1 dodatku.
|
Heh :) A mi tata powiedział, że zafunduje mi trzy dodatki XD Chyba wybiorę Nocne Życie, Własny Biznes i Na Studiach. Czas Wolny jakoś do mnie nie przemawia- sama nie wiem :| |
Ponad pół roku temu, gdy kupowałam Sims 2 miałam do wyboru samą podstawkę i podstawkę+CPR. Ale nie miałam tyle kasy (gry kupuję za własne pieniądze), więc chciałam wziąć podstawkę. Ale mój kochany tatuś :* zapytał się mnie: "A nie lepiej z dodatkiem?". I dołożył mi 20 złotych i tak miałam podstawkę i pierwszy dodatek- CPR :) .
|
mój pierwszy dodatek to TS2 na studiach fajny ale chyba najlepszym dodatkiem są podróże a akcesoriami według mnie to szyk i elegancja
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:38. |