![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!
Tace serów i chipsów są normalnie w lodówce, jeśli masz wystarczająco tych punktów entuzjazmu to w opcjach klikając na lodówkę pokazuję się osobna opcja "podaj tacę..."
A co do namiotu, to niby dlaczego tak jest, skoro widzę zdjęcia w necie z dodatku "Czas Wolny" to chyba opcja powinna być dostępna niezależnie od tego czy ma się "Podróże", czy nie. |
Mam pytanie, moja simka ma najwyższy poziom zainteresowania w dziedzinie sztuka i rzemiosłao, ma też maksymalną kreatywność, a jednak może szyć tylko rękawice kuchenne, można to jakoś zmienić ?
|
można za pomoca inSiminator'a, ale jeżeli grasz bez sztuczek i kodów, to musisz się uzbroić w cierpliwość, dopiero po uszyciu 40 albo 50 rękawic sim zodbywa brązową rangę i może szyć kolejne rzeczy :)
|
Najlepiej zaopatrzyć się w hełm mądrości (czy jakoś tak) - szybciej zdobywa sie rangę.
|
mam czas wolny od dwóch dni. Mam pytanie: jak się wysyła simkę na joging? Czy jedzie się na parcelę publiczną czy dookoła domu ona biega?
|
Simka na jogingu znika z widoku parceli domowej na jakoś czas...
Niestety nie zobaczysz jak biega... A żeby mieć funkcję jogingu musisz zdobyć odpowiednią ilość punktów zainteresowania fitnesem. To zainteresowanie rozwijasz pływając w basenie lub jeżdżąc na rowerku do ćwiczeń np. |
Dzięki bjork! A jak chcę, żeby biegała to klikam na ziemię?
|
Nie klikasz na simkę i szukasz opcji "uprawiaj joging" :)
Cieszę się, że mogłam pomóc... |
Wielkie dzięki! Pozdrawiam.
|
Czy tylko u mnie cala kompletna kolekcja owadów jest do sprzedania za 0, czy to normalne?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:28. |