![]()  | 

Odp: Masz pytanie - zadaje je tu! 

Tace serów i chipsów są normalnie w lodówce, jeśli masz wystarczająco tych punktów entuzjazmu to w opcjach klikając na lodówkę pokazuję się osobna opcja "podaj tacę..."  
	A co do namiotu, to niby dlaczego tak jest, skoro widzę zdjęcia w necie z dodatku "Czas Wolny" to chyba opcja powinna być dostępna niezależnie od tego czy ma się "Podróże", czy nie.  | 

Mam pytanie, moja simka ma najwyższy poziom zainteresowania w dziedzinie sztuka i rzemiosłao, ma też maksymalną kreatywność, a jednak może szyć tylko rękawice kuchenne, można to jakoś zmienić ? 
	 | 

można za pomoca inSiminator'a, ale jeżeli grasz bez sztuczek i kodów, to musisz się uzbroić w cierpliwość, dopiero po uszyciu 40 albo 50 rękawic sim zodbywa brązową rangę i może szyć kolejne rzeczy :) 
	 | 

Najlepiej zaopatrzyć się w hełm mądrości (czy jakoś tak) - szybciej zdobywa sie rangę. 
	 | 

mam czas wolny od  dwóch dni.  Mam pytanie: jak się wysyła simkę na joging? Czy jedzie się na parcelę publiczną czy dookoła domu ona biega? 
	 | 

Simka na jogingu znika z widoku parceli domowej na jakoś czas... 
	Niestety nie zobaczysz jak biega... A żeby mieć funkcję jogingu musisz zdobyć odpowiednią ilość punktów zainteresowania fitnesem. To zainteresowanie rozwijasz pływając w basenie lub jeżdżąc na rowerku do ćwiczeń np.  | 

Dzięki bjork!  A jak chcę, żeby biegała to klikam na ziemię? 
	 | 

Nie klikasz na simkę i szukasz opcji "uprawiaj joging" :) 
	Cieszę się, że mogłam pomóc...  | 

Wielkie dzięki! Pozdrawiam. 
	 | 

Czy tylko u mnie cala kompletna kolekcja owadów jest do sprzedania za 0, czy to normalne? 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:20. |