![]() |
Odp: Jakie kariery chcielibyście w simsach??
Komunikacja miejska:
1. Kanar. 2. Sprzedawca biletów w budce. 3. Kierowca autobusu. 4. Motorniczy. 5. Mechanik. 6. Dyspozytor. 7. Szef MPK. Kołchoz: 1. Pracownik magazynowy. 2. Pracownik przy taśmie. 3. Pakowacz. 4. Operator wózka widłowego. 5. Brygadzista. 6. Superwisior (nadzorca - od ang. "supervisor"). 7. Kierownik działu. 8. Szef kołchozu. |
Lekarz weterynarz, żeby zwierzęta mogły chorowac , a simy je leczyć.
|
Specjalista d/s. zwierząt:
1. Spacerowy/a 2. Psi/a kucharz/ka 3. Sprzątacz/Sprzątaczka 4. Towarzysz 5. Weterynarz 6. Szef zwierzęcego hotelu 7. Główny znawca zwierząt lub Specjalista do spraw zwierząt Taka o kariera xD Z tym, że nie pamietam, ile stopni jest w TS2 max... Bo w trójce 10... :D I np. to by wymagało kolejno zwierzęcych przyjaciół na poziom: 1,2: 0 3,4: 1 5: 2 6: 3 7: 5 Poziomy umiejętności do ostatniego szczebla kariery: Sprzątanie: 3 Gotowanie: 3 Kondycja: 3 Logika: 6 Charyzma: 5 Gdybym tylko umiał zrobić taką karierę :/ |
Keramzyt mnie się wydaje, że w dwójce też 10 szczebli, np. pamiętam medycynę...
1. ..... 2. ...... 3. ....... 4. Pielęgniarz 5. Stażysta 6. lekarz w szpitalu 7. lekarz domowy 8. Chirurg 9. Doktor 10. Ordynator |
Cytat:
|
Miał na myśli karierę w Edukacji i na pewnym szczeblu można zostać nauczycielem.
|
zegarmistrz i informatyk
|
Ja karierę informatyka, takiej służby np. pokojówki, burmistrza lub prezydenta i gwiazdy filmowej.
|
Elajza w The Sims 2 jest kariera burmistrza, a raczej szczyt kariery polityka. Co do gwiazdy filmowej to chyba w aktorstwie (The Sims 2 Na Studiach) jest taki szczebel.
|
Jeśli tak to sorki;)
Ja nigdy nie mogę dość do szczytu kariery więc nie wiem:( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:56. |