![]() |
Dziwny temat... ale tam... Ja mam alarmy i nic mi nie kradna :P
ZABBEZPIECZENIA sa potrzebne... :lol: |
:) :) :) Ja stawiam przy wejściu na moją parcele simczujki i złodziej nie zdąrzy przejść na drugą stronę a policjantkla już gwiżdże!! :) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
|
jakie znowu simoczujki???? :huh:
|
Chyba chodziło o alarm ;0
|
Je też zakładam na poczatku gry simczujki
- alarm przeciwwłamaniowy . Ale jeśli ich nie miałam to najczęściej złodziej kradł mi komputer . |
Mi złodziej kradł różne rzeczy np:telewizor,komputer,obrazy,kuchenke,klatkę do tańczenia i parkiet.
|
Mi złodziej kradł te rzeczy, które były najdroższe np. TV, wieże, kuchenkę, jakieś drogie obrazy, rzeźby itp. ale zwykle kupuję alarmy i złodzieje mi się nie wkradają :P
|
Czyżbym tylko ja została bezczelnie okradana z "miśkowego" dywanika? ;( Nikt nie chce założyć kółka wsparcia? :(
|
Tak! Mi ukradł ten dywanik. Pamiętam jakby to było dziś. Chociaż w sims 1 nie gram już od kilku miesięcy. Więc spoko:) Małe kółko już jest. :P A pozatym kradł mi obrazy, komutery, telewizory itd.
|
Ja zawsze kupuję sobie najlepszy telewizor, komputer i sprzątaczkę automatyczną. I to mi za każdym razem kradnie. Nigdy nie ukradł drogich krzeseł, kuchenki... Wszystko awsze jest u mnie tam najlepsze, bo jest tam ciężko nie grać na kodach niż np. w ts2.
Ale chyba nie da się zadzwonić na policję. To znaczy nie zdąży się. Złodziej dawno ucieknie jak przyjadą. Ja nigdy nie zdążyłam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:01. |